• Головна
  • Кращі спортсмени Львова отримали гроші та стипендії
08:33, 17 грудня 2013 р.

Кращі спортсмени Львова отримали гроші та стипендії

Львів підтримує своїх спортсменів. Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий вручив кращим спортсменам та тренерам грошові премії та стипендії. Цього року 128 спортсменів та їх тренери отримали грошову винагороду у розмірі по 1 тис грн.

Львівська міська рада щорічно за підсумками попереднього спортивного року відзначає талановитих та перспективних спортсменів і тренерів стипендіями міського голови.

«Людина, яка займається спортом - це особлива людина. Треба мати велику витримку, силу волі, треба мати бажання перемагати. Я завжди мав повагу до людей, які є фізично загартованими. Здавна відома формула: в здоровому тілі – здоровий дух.

Завдання міста – не тільки говорити про спорт. Завдання міста – максимально підтримувати усіх спортсменів. Сьогодні мені приємно, що активні спортсмени прийшли, їх рекомендувала Спортивна рада міста для нагородження. Нагороди не є великі, сьогодні це те, що ми можемо дозволити як місто. Ми повинні, в міру наших можливостей, допомагати спортсменам. Найголовніше – це той настрій, який ми отримуємо, коли спортсмени перемагають, коли прославляється Львів, Україна, коли піднімається наш прапор, коли звучить наш Гімн. Дякую за вашу мужність, відданість і відвагу», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, нагороди отримали 128 спортсменів та тренерів за досягнення у спорті.

«Хотілось би, щоб сума була більшою, але це залежить від бюджету міста. Ми при формуванні бюджету передбачаємо ці кошти. Можливо, наступного року вдасться збільшити об’єм», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Понад 120 спортсменів та їх тренери отримають грошову допомогу за гідне представлення нашого міста та держави на Чемпіонатах України, Європи та Світу в 2012 спортивному році. Кожен спортсмен отримає по 1000 гривень. Підтримуючи їх зараз, ми забезпечуємо хороше майбутнє нашого спорту, адже після завершення спортивної кар’єри більшість стане тренерами та будуть тренувати майбутніх переможців», - розповіла Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту ЛМР.

Довідка

На виконання розпорядження Львівського міського голови від 16.02.2007 №038 «Про виділення стипендій міського голови для талановитих перспективних спортсменів та тренерів м.Львова» управління молоді, сім’ї та спорту проводить прийом заяв на отримання грошової винагороди.

На здобуття стипендій можуть бути висунуті кандидатури спортсменів і тренерів з федерацій, спортивних товариств, клубів та організацій міста Львова з усіх видів спорту, що визнані в Україні.

Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у попередньому році 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу.

Цього року управління молоді, сім’ї та спорту приймало заяви на отримання стипендій до 30 серпня 2013 року.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...