• Головна
  • Львів починає святкувати зимові гуляння на Миколая (ПРОГРАМА)
10:47, 16 грудня 2013 р.

Львів починає святкувати зимові гуляння на Миколая (ПРОГРАМА)

Львів запрошує мешканців та гостей з інших міст відчути неймовірний святковий настрій та різдвяний дух у найкращих галицьких традиціях. Святкування розпочнуться, традиційно, 19 грудня – у День святого Миколая. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Саме 19 грудня запалає святковими вогнями новорічна ялинка перед Оперним театром. 22 грудня на площі Ринок встановлять Різдвяну шопку. Напередодні Святвечора встановлять Дідуха, проводитимуть конкурси, колядки, майстер-класи, виступи творчих колективів. Біля музею «Арсенал» відбуватимуться козацькі забави, приготування традиційних козацьких страв. У програмі новорічних та різдвяних святкувань заплановано безліч цікавих атракцій та вистав.

Особливим цього року буде Різдво на Левандівці. У Левандівському парку (вулиця Повітряна) пройде святковий захід «На повітряній більше снігу!». 29 грудня відбудеться відкриття Левандівської новорічної ялинки. Для гостей свята організатори підготували безліч атракцій. Зокрема, 2 та 3 січня для дітей та дорослих відбудуться «снігові забави», під час яких гості свята позмагаються в перегонах на санчатах та на лижах, бавитимуться у «сніжних війнах» та ліпитимуть сніговиків на швидкість. 9 січня на гостей свята чекає святковий різдвяний концерт, різноманітні виставки та виступи вертепів

Особливий подарунок мешканцям та гостям міста на Різдво готує театр «Воскресіння» – вуличні вистави просто неба, вистави до свята Миколая та незабутня театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес».

Починаючи з 17 до 21 грудня у приміщенні театру «Воскресіння» буде проходити безкоштовна вистава для дітей «У пошуках отця Святого Миколая». Діти зможуть взяти участь у пошуках справжнього Миколая, який проведе безліч конкурсів з малечою та подарує їм різноманітні призи. Вистави будуть проходити три рази на день о 11:00; 13:00 та 15:00 год. Вхід вільний.

Також у декількох районах Львова відбудуться вуличні вистави, присвячені святу Миколая, які пройдуть: 21грудня на Сихові, 22 грудня на вул. Науковій та 29 грудня на вул. Повітряній.

З 2 до 5 та 7 січня театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів. Вистава триватиме щогодини з 17:00 до 23:00 год.

Слідкуйте за змінами у програмі.

Новорічно-різдвяна програма, Львів, 2013-2014

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...