• Головна
  • У Львівський філармонії презентують мюзикл «Королева карнавалу»
21:46, 10 грудня 2013 р.

У Львівський філармонії презентують мюзикл «Королева карнавалу»

 

10 та 11 січня солісти Львівської філармонії виконають мюзикл-сатиру «Королева карнавалу» відомого композитора Ігоря Поклада, автора відомих пісень, таких, як «Ой летіли дикі гуси», «Скрипка грає», «Хай щастить Вам, люди добрі». Мюзикл буде прем’єрним у Львові.

«Ігор Поклад написав мюзикл у співавторстві з сценаристом Олександром Вратарьовим. Це симбіоз естради, джазу та року у поєднанні з гумором та іронічним поглядом на сучасний шоу-бізнес, в якому часто зустрічаються бездарні гурти. В них вкладають великі гроші, проте прихильність людей не купиш, і справжні поціновувачі мистецтва вибирають справжній талант, який дав Господь. Ігор Поклад запропонував втілити цей мюзикл у Львівській філармонії. Тоді народився задум зробити це саме на Новорічні свята.

Зрозуміло, що у Львівській філармонії звучить більш серйозна класична музика, але коли йдуть свята, то люди хочуть більше розваг. Минулого року у Львівській філармонії публіка сприйняла на «ура» прем’єру концертної програми «Ох, ця оперета». У нас виникла думка і надалі продовжити щось подібне, але вже у жанрі мюзиклу», - розповіла Наталія Грановська, солістка Львівської філармонії, організатор мюзиклу.

«Я з радістю відгукнулася на задум поставити у Львівській філармонії мюзикл-сатиру «Королева карнавалу». Це чудова пародія з гумором на шоу-бізнес про те, як живеться творчим і талановитим музикантам, як їм треба торувати шлях до знаменитості , і як живеться тим, у кого є гроші та влада. Все написано просто і цікаво. Дійство буде резонансним, і матиме величезний успіх.

Ще одна перевага, що Львівська філармонія буде першою, хто цей мюзикл покаже на сцені. У Києві так і не було його прем’єри, лише зроблені окремі номери. Всі, хто прийде на виставу, отримають велике задоволення», - розповіла Любов Фітьо, режисер-постановник. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,65
39,73
EUR
42,62
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...