• Головна
  • У Львові виготовлять унікальний герб міста в різних творчих техніках з натуральних матеріалів
08:29, 5 грудня 2013 р.

У Львові виготовлять унікальний герб міста в різних творчих техніках з натуральних матеріалів

З 14 до 15 грудня у місті буде друга міжрегіональна виставка-ярмарок «Lvivhandmade New Year». Майстри з різних регіонів України виготовляють подарунок місту – картину-герб з 9 частин, які виконані у різних техніках рукоділля. Символ міста складатиметься з воску, мила, бісеру, глини та інших матеріалів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Ми дуже хвилювались, чи вдасться втілити ідею створення герба Львова в  різних техніках рукоділля. Адже майстри, які виконували  частини картини, знаходяться у різних регіонах нашої країни. Зрештою всі постарались на славу і подарунок місту майже закінчено. Наша спільна робота буде презентована 14 грудня в 12.00 од на офіційному відкритті виставки-ярмарку «Lvivhandmade New Year» та буде вручена Львівській міській раді до новорічних свят», - зазначають організатори виставки.

На ярмарок з’їжджаються представники Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців, Рівного, Одеси та інших міст України. Вони презентуватимуть свої унікальні вироби, а також даватимуть різноманітні майстер-класи. Кожен зможе купити та виготовити мило, натуральну косметику, прикраси з  глини та бісеру, ляльки та іграшки ручної роботи.

«Для мене участь у ярмарку – дуже хороша можливість познайомитися з колегами, набути досвіду, але головне – показати свої вироби, які поки що просто лежать в шафі. Дуже приємно, що мистецтво ручної роботи стає все більше популярним серед українців, бо кожен з виробів, створених власними руками, містить часточку душі автора і в цьому його неповторність», – розповідає Галина Мусурівська, майстер з бісероплетіння з Чернівців. 

Захід триватиме 14 та 15  грудня з 11.00 до 21.00 год у ТОЦ «Інтерсіті», що знаходиться на пр. Чорновола, 67г.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...