• Головна
  • Вхід до Кабінету Міністрів зараз блокує 200 пікетників
09:42, 4 грудня 2013 р.

Вхід до Кабінету Міністрів зараз блокує 200 пікетників

Сьогодні вранці, 4 грудня, центральний вхід в будівлю Кабінету Міністрів з боку вулиці Грушевського заблокований близько 200 пікетниками. Вхід до будівлі з вулиці Садової заблокований міліцейським транспортом і військовослужбовцями. Про це інформує Кореспондент.

Протестувальники скандують "Азірова - у відставку!", "Януковича на ялинку!", "Слава Україні, героям слава!".

Водночас підходи до дверей Кабміну, які виходять на Садову, заблоковані міліцейськими автобусами і шеренгою службовців внутрішніх військ МВС. Наразі міліція не проявляє активної діяльності стосовно учасників мітингу.

Також відомо, що до будівлі уряду під'їхали три автобуси спецпідрозділу Беркут . Крім того, ще чотири автобуси з бійцями спецпідрозділу переїхали в Маріїнський парк, потім вирушили вниз в бік стадіону Динамо імені Лобановського.

Варто зазначити, що зараз на Майдані Незалежності залишається більш ніж три тисячі осіб, багато гріються біля багать. Вранці троє священиків зі сцени на Євромайдану зачитали молитву.

У будівлі Київської міської державної адміністрації в основному перебувають люди з інших регіонів. Протестувальники займають перший поверх, а також колонну залу і місце біля входу перед нею. При цьому прибиральниці намагаються прибрати. Повідомляється, що в КМДА не працюють ліфти, а сходові майданчики заблоковані активістами.

У будівлі Федерації профспілок України продовжує роботу штаб національного опору і прес-центр для журналістів.

У Жовтневому палаці, зайнятому днями учасниками протесту, для сну використовуються коридори і кімнати для репетицій. Глядацька зала залишається закритою.

Як повідомлялося вчора, 3 грудня, своє сьогоднішнє засідання уряд України має намір провести в будівлі Кабінету міністрів на вулиці Грушевського, що третій день блокується учасниками антиурядових протестів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...