15:00, 31 жовтня 2013 р.

Весільний оператор

Більшість наречених багато мріють про своє весілля – уявляють собі подію, яка буде блискучою та унікальною як сніжинка, сліпучою, незвичайною і чарівною. Вони можуть витрачати тижні на пошук досконалої обручки. Також дуже важливо знайти хорошого відео-оператора для зйомки весілля, тому що цей запис молодята будуть дивитися так само довго, як і на свої весільні обручки. Весільне відео у Львові залишеться у ваших спогадах на довгий час.

Як правило, на весіллі оператор не один є ще й фотограф, і від того наскільки їхня робота буде дружною і узгодженою, вийде і результат. Поясню свою думку на життєвому прикладі: працюючи з одним (не буду називати його імені) оператором постійно на нього натикався. Спробував домовитись – типу ти йди в кімнату нареченої, а я піду до нареченого – той «угу» і знову у мене за спини заважає, а дівчинка в цей час одна нудьгує не знаючи що їй в цій кімнаті робити … загальний підсумок – нерви , ну і звичайно ВТРАТА ЧАСУ …

Інший приклад – дуже активний оператор працює в постановочній манері, що займає своїми постановками молодих аж до застілля, і я, так само люблячий постановочні моменти і намагається не менше «урвати під себе і свої постановки», підсумок: чудово спрацювалися, доповнюючи один одного, роблячи і свою справу, і допомагаючи один одному.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...