• Головна
  • У Львові на вул. Лисенка, 14 буде дитячо-спортивний майданчик
19:34, 25 жовтня 2013 р.

У Львові на вул. Лисенка, 14 буде дитячо-спортивний майданчик

Вчора під час засідання сесії Львівської міської ради 63 голосами внесли дитячий майданчик на вул. Лисенка, 14 до Схеми розміщення дитячих та спортивних майданчиків на території Личаківського району м. Львова. Таким чином територію площею 1900 кв. м. закріплено для розміщення дитячо-спортивного майданчику.

Як повідомлялось раніше, кошти на облаштування цього майданчика передбачені, відтак, після прийняття ухвали майданчик може бути облаштований ще до кінця цього року.

Довідка

Постановою Львівського окружного адміністративного суду від 07.02.2012 року визнано таким, що втратив чинність п. 14 ухвали Львівської міської ради № 2889 від 01.12.2005 року «Про затвердження Схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Личаківського району м. Львова», яким затверджено схему дитячого та ігрового майданчика з пл. 1040 кв. м. та зобов’язано Львівську міську раду затвердити схему дитячого майданчика на вул. Лисенка, 14 по фактичному місцю розташування.

В процесі підготовки відповідного проекту ухвали управлінням молоді, сім’ї та спорту було надіслано звернення в управління Держкомзем у м. Львів (зараз відділ Держземагентства у м. Львові) для отримання інформації про правовий статус ділянки.

Управління Держкомзему у м. Львів повідомило, що відповідно до земельно-кадастрових даних, земельна ділянка (відповідно до представленого плану земельної ділянки) на вул. Лисенка, 14 знаходиться в оренді в ПП «Компанія Горган».

Як наслідок у господарському суді Львівської області за позовом Львівської міської ради до ПП «Компанія Горган» було розглянуто питання про визнання недійсним на майбутнє договору оренди землі. Рішенням господарського суду Львівської області визнано недійсним на майбутнє договір оренди землі від 09.03.2006 року, укладений між Львівською міською радою та Приватним підприємством «Компанія Горган». «Компанія» Горган» оскаржила зазначене рішення до Львівського апеляційного господарського суду.

Однак 19.06.2013 року рішення господарського суду Львівської області від 30.04.2013 року набрало законної сили, а накази господарського суду Львівської області про примусове виконання рішення скеровані в державні виконавчі служби Львівського міського управління юстиції.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...