• Головна
  • Львів хвалиться: область показала один із кращих показників по входженню в опалювальний сезон
17:01, 18 жовтня 2013 р.

Львів хвалиться: область показала один із кращих показників по входженню в опалювальний сезон

Цього року офіційно в Україні опалювальний сезон стартував з 1 жовтня. Одні з кращих показників по входженню в опалювальний сезон показало місто Львів та Львівська область. Про це інформують у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на державному рівні контролюється і відслідковується підготовка, входження і перебіг опалювального сезону.

«Одні з кращих показників по Україні по входженню в опалювальний сезон показало місто Львів. Я працюю на підприємстві багато років і мені приємно, що за останні роки вдалося покращити рівень роботи підприємства. Практично за перший день запуску опалення «Львівтеплоенерго» забезпечило теплом усі садочки, школи, лікарні. Житловий фонд лише недотягував кілька відсотків до ста з причин технічної неготовності самих будинків. Результати і порівняння з минулими роками показують, що систематична планова робота по ремонтах, модернізації, реконструкції обладнання дає свої результати. Тобто, діючий тариф на опалення дозволяє проводити ефективну господарську роботу, для того щоб забезпечити своїх споживачів теплом тоді, коли виникає потреба, а не з прив’язкою до певних дат», - розповів заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Прокопович під час круглого столу трудових колективів теплопостачальних підприємств.

Як розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго», натомість, цього року проблеми з входження в опалювальний сезон виникли в багатьох міста, зокрема в м. Запоріжжя. Офіційно опалювальний сезон у місті розпочався з 4 жовтня. Та вже 5 жовтня мешканці міста звернулися з листом до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням втрутитися в ситуацію і подати тепло в помешкання. Показовим є те, що у м. Запоріжжі скасували двоставковий і перейшли на одноставковий тариф. У теплопостачальних підприємств м. Запоріжжя, цього року виникла гостра проблема з розрахунками за газ через заборгованість споживачів перед ними. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...