
10:42, 3 жовтня
Надійне джерело
Топ-3 рецепти пухких оладок з яблуками

Осінь неможливо уявити без ароматних яблук і теплого домашнього сніданку.
Пухкі оладки з яблуками — ідеальний варіант: вони швидко готуються, мають ніжну текстуру і наповнюють кухню запахом кориці. Ми зібрали три перевірені рецепти — дріжджові, на кефірі та швидкі без яєць.
1. Класичні дріжджові оладки з яблуками
Інгредієнти: 250 мл теплого молока, 1 ст. л. цукру, 7 г сухих дріжджів, 1 яйце, 250 г борошна, 2 яблука, щіпка солі, кориця, олія для смаження.Приготування: змішати молоко з дріжджами і цукром, залишити на 10 хв. Додати яйце, борошно і сіль, залишити тісто підходити 40–60 хв. Додати натерті яблука і корицю. Смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
2. Оладки на кефірі з яблуками
Інгредієнти: 250 мл кефіру, 1 яйце, 2 ст. л. цукру, 1 ч. л. соди, 250 г борошна, 2 яблука кубиками, дрібка кориці.Приготування: збити яйце з цукром, додати кефір. Всипати борошно з содою. Додати яблука й корицю. Ложкою викладати тісто на пательню, смажити до пухкої текстури.
3. Швидкі яблучні оладки без яєць
Інгредієнти: 200 мл рослинного чи звичайного молока, 200 г борошна, 1 ст. л. цукру, 1 ч. л. розпушувача, 1 велике терте яблуко, дрібка кориці.Приготування: змішати борошно, цукор і розпушувач. Додати молоко й яблуко. Перемішати до густого тіста. Смажити до рум’яності з обох боків.
Який би варіант ви не обрали — дріжджові, на кефірі чи легкі без яєць — оладки завжди вийдуть пухкими, ароматними й апетитними. Це чудова ідея для осіннього сніданку чи вечірнього чаювання, яка наповнить дім теплом і створить атмосферу затишку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
11:10, 27 листопада
15:06, Вчора
55
08:21, 21 листопада
16:53, Сьогодні
17