• Головна
  • Соцзахист Львова виплатить вдовам ветеранів УПА по 300 гривень
18:46, 14 жовтня 2013 р.

Соцзахист Львова виплатить вдовам ветеранів УПА по 300 гривень

З нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке відзначають 14 жовтня, управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову грошову допомогу вдовам/вдівцям ветеранів УПА та вдовам/вдівцям політв’язнів – мешканців м. Львова, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Розмір допомоги - по 300 грн. На ці потреби в бюджеті міста передбачено кошти в сумі 36,9 тис. грн. Виплату проводитимуть відповідно до розпорядження міського голови.

«Щорічно, окрім систематичних соціальних гарантій з боку міста, ми намагаємось додатково охопити увагою, підтримкою людей, які боролись за наше вільне сьогодення в незалежній державі. Тому, маючи наявні можливості, ми намагатимемось й надалі їх використовувати, аби підтримати громадян, які боронили наше майбутнє від антиукраїнських сил», - розповіла Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради.

Довідка

Покрова Пресвятої Богородиці - християнське і народне свято, відзначається церквами східного обряду (православними та греко-католиками) 14 жовтня. З 1999 року свято Покрови в Україні відзначається як День українського козацтва. 1942 року у цей день було офіційно утворено Українську повстанську армію, тому традиційно це також день УПА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...