• Головна
  • Соціальні працівники вкотре довели, що молодь з особливими потребами – дарунок небес
19:24, 11 жовтня 2013 р.

Соціальні працівники вкотре довели, що молодь з особливими потребами – дарунок небес

8 жовтня  працівниками Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено творчий захід «Кожен з нас – дарунок небес». Участь у заході взяла молодь з особливими потребами. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Розпочався захід привітальним словом отця Тараса із Храму Різдва Пресвятої Богородиці. У заході взяла участь студія естрадного вокалу «Подих весни», які провели святковий концерт та залучили гостей вечора до ритмічних танців. Окрім того, молодь з особливими потребами взяла участь у різноманітних майстер-класах: виготовлення фігурок із сіна, створення малюнків на осінню тематику, працювали у техніках колаж та декупаж. Завершилось святкування солодким частуванням.

«Метод соціальної роботи із людьми, які через різні недуги залишаються на маргінесах суспільного життя, спрямований на активізацію, розвиток та успішне функціонування особистості. У цьому випадку дієвим є залучення таких осіб до суспільних заходів, де вони мають змогу розвинути свій творчий потенціал та налагодити контакти з іншими людьми.

Захід у черговий раз продемонстрував, що молодь з особливими потребами є активною і потребує соціальної інтеграції у суспільство», - розповіла Наталія Панкевич, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...