• Головна
  • У Львові пройде легкоатлетичний пробіг-естафета під гаслом «Від сокільства – до стрілецтва, від УСА – до НОКу»
08:31, 11 жовтня 2013 р.

У Львові пройде легкоатлетичний пробіг-естафета під гаслом «Від сокільства – до стрілецтва, від УСА – до НОКу»

Сьогодні, 11 жовтня, о 15.15 год. у парку імені І. Франку відбудеться легкоатлетичний пробіг-естафета під гаслом «Від сокільства – до стрілецтва, від УСА – до НОКу». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

 З нагоди відзначення «Днів українського спортовця» Львівський державний університет фізичної культури за підтримки управлінням молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради проводять традиційний легкоатлетичний пробіг-естафету під гаслом «Від сокільства – до стрілецтва, від УСА – до НОКу», присвячений Року Івана Боберського, 95-й річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки та 150-річчю від дня народження ініціатора відродження олімпійських ігор сучасності П’єра де Кубертена. У пробігу-естафеті окрім викладачів та студентів ЛДУФК будуть брати участь провідні спортсмени міста, ветерани спорту.

«Вкотре мешканці та гості нашого міста матимуть можливість поспостерігати за спортивними баталіями. Цей захід став для нас традиційним. Цього року родзинкою пробігу буде можливість молодим перспективним спортсменам позмагатися з провідними спортсменами міста, які прославляють наше місто не тільки на Українській, а й на Європейській та Світовій спортивній арені, тому запрошуємо усіх бажаючих долучитися до одного із найстаріших традиційних спортивних заходів нашого міста», - розповіла Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,80
EUR
42,67
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...