• Головна
  • Фірма тендерного махінатора Єрмака побудує басейн в Сокалі за три з половиною мільйони
13:34, 10 жовтня 2013 р.

Фірма тендерного махінатора Єрмака побудує басейн в Сокалі за три з половиною мільйони

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації замовило будівництво басейну для Сокальської санаторної школи – інтернату для дітей, хворих на сколіоз. Роботи виконає ТОВ «Еталон», яке зареєстроване в місті Тисмениця, Івано-Франківська область. Єдиним конкурентом ТОВ «Еталон» на конкурсі було «Сервіскотломонтаж-Львів», що запропонувало ціну дорожчу на 92 тис грн. Про це пишуть "Наші гроші. Львів".

Басейн розміром 12,6 на 6,15 м повинен бути критим, з’єднуватися з приміщенням школи перехідною галереєю і мати чотири ванних кімнати. Завершити його будівництво фірма-переможець зобов’язалась до кінця 2013 року за 3 млн 580 тис грн.

Попри те, що фірма «Еталон» зареєстрована в Івано-Франківській області, троє її засновників Роман Лобай, Ірина Прендкевич та Олександр Горбунов, живуть у Львові. Останній також є співзасновником ЗАТ «Зубр», фірми, яка відома тендерними махінаціям. Її керівник і співвласник Михайло Єрмак. Як вжеповідомляли «Н.Г. Львів», у вересні цього року «Зубр» виграв тендер на будівництво школи в селі Волосянка Сколівського району. Єдиним конкурентом на торгах тоді виступало ВКФ “Злагода”, фірма пов’язана з бізнес-партнером Єрмака Володимиром Гузаром. З цією ж фірмою «Зубр» розіграв тендер на будівництво школи в селі Чишки на суму майже в 30 млн грн. Участь у торгах тоді також брав і ТОВ «Еталон».

Михайло Єрмак значився у співзасновниках фірми «Еталон-Про», яка подібна не лише назвою але й згідно з інформацією з ЄДРПОУ, зареєстрована за тієї ж адресою в Тисмениці, що і «Еталон». Натомість адреса, яку фірма подала в документації конкурсних торгів про будівництво басейну в Сокалі, співпадає з адресою «Зубра», офіс якого розташовано на вулиці Зеленій у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...