• Головна
  • У Львові створено асоціацію випускників університету ветеринарної медицини
13:46, 8 жовтня 2013 р.

У Львові створено асоціацію випускників університету ветеринарної медицини

У Львові відбулись установчі збори Асоціації випускників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького. Новостворена асоціація стала третьою у Львові громадською організацією випускників ВНЗ: подібні вже працюють у національному університеті імені Івана Франка та у «Львівській політехніці». Про це інформує прес-служба ЛНУВМБТ

На засіданні були присутні понад 50 осіб – випускників, викладачів та друзів університету. Це – керівники управлінь ветеринарної медицини західних областей України, науково-дослідних установ, комерційних підприємств, професори й викладачі університету, – загалом усі  зацікавлені у співпраці з університетом, готові підтримувати й надавати допомогу, максимально сприяти його розвиткові та євроінтеграції. Найстаршим учасником установчих зборів став колишній керівник управління ветеринарної медицини міністерства оборони України Олексій Висоцький, який є випускником 1971 року.

Головою Асоціації випускників ветуніверситету обрано Ігоря Підганюка. Він зазначив, що всі учасники зібрання мають багато спільного – це роки навчання в університеті  і велике бажання допомагати і примножувати успіхи рідної Alma mater. Асоціація сприятиме у здобутті грантів, стипендій, стажуванні й практиці викладачів і студентів, будуть засновані іменні стипендії, створена база випускників для надання відповідної підтримки і допомоги, особливо  в пошуку роботи для найталановитіших випускників.Віце-головами Асоціації випускників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій збори обрали Ігоря Коцюмбаса директора Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок та  Григорія Седіла – директора Інституту землеробства і тваринництва західного регіону УААН. Також обрано правління Асоціації.

Ректор університету, академік Михайло Гладій, вітаючи створення Асоціації випускників вишу сказав: «Я щиро вдячний усім, хто долучився до створення Асоціації. Ми щороку випускаємо армію кваліфікованих фахівців. Така велика команда – це велика потуга, яка може багато що зробити для університету, області, країни. Зараз ведемо роботу над створенням міжнародного науково-навчального консорціуму – це ворота в Європу для аспірантів, викладачів, науковців. Сподіваюсь, що випускники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій допоможутьуніверситету зайняти належну сходинку в системі вищої європейської освіти».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...