• Головна
  • Службовий автомобіль мера Трускавця віддадуть за борги
12:28, 8 жовтня 2013 р.

Службовий автомобіль мера Трускавця віддадуть за борги

Виконавчий комітет Трускавецької міської ради зобов’язаний повернути службовий автомобіль марки Toyota Avalon його власнику – трускавецькому комунальному підприємству «Наше місто»,  яке визнано банкрутом. На сьогодні виконавча служба займається ліквідацією його майна. Про це пишуть «Н.Г. Львів».

Toyota Avalon з автомобільного парку трускавецької мерії неодноразово була приводом для дискусій між депутатами і міським головою Русланом Козирем. Власне останній використовує її для службових потреб. Автомобіль коштував міському бюджету 214 тис. грн і значився на балансі комунального підприємства «Наше місто», яке здавало його в оренду міськвиконкому за ціною 1 грн на рік. Ще на початку минулого року розпочалась процедура ліквідації КП «Наше місто», що включає в себе інвентаризацію майна і його реалізацію для погашення заборгованості підприємства перед третіми особами.

2 березня 2013 року ліквідатор підприємства завернувся до виконавчого комітету Трускавця з вимогою повернути автомобіль. Проте ці вимоги були залишені без відповіді і реакції зі сторони мерії, тому справа була передана в суд. 30 липня 2013 року Господарський суд Львівської області зобов’язав виконком віддати автомобіль. Саме це рішення оскаржували юристи мерії 26 вересня 2013 року в Львівському апеляційному господарському суді. Їх головним аргументом було те, що договір про оренду автомобіля чинний до 1 липня 2014 року. Суд вирішив, що він недостатньо вагомий, відхилив апеляцію і залишив в силі рішення першої інстанції. Відтак меру Трускавця доведеться віддати автомобіль, який реалізують для покриття частини боргів комунального підприємства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...