• Головна
  • Львів’яни знову будуть шведити
Реклама
16:05, 7 жовтня 2013 р.

Львів’яни знову будуть шведити

Реклама

Зібрати команду, написати сценарій, зняти фільм та побачити його на великому екрані – і усе це за 40 годин. Неможливо? Цілком реально з «Першим львівським шведінгом – 2».

Шведінг – це конкурс коротких кінорімейків. Командам потрібно перезняти сцени з відомого фільму та вкласти всю суть у 5 хв. Переможця оберуть глядачі під час показу робіт у неділю, 13 жовтня. Як заявили організатори, вони вирішили не вигадувати велосипед, а подарувати львів’янам ще одну можливість стати режисером улюбленого фільму.

«Ми пропонуємо провести вихідні цікавіше аніж зазвичай. Ось рецепт. Крок перший: вибрати і зареєструвати фільм, на який буде робитись римейк. В групі http://vk.com/movie_park є перелік фільмів, але зрештою римейк можна робити на будь-яку стрічку. Єдина вимога – щоб вона була впізнавана і відома більшості глядачів. Реєстрація робиться в телефонному режимі, або ж там у групі. Крок другий: зібрати команду з однодумців та сформувати власну знімальну групу. Жодних обмежень як на кількість, так і на специфіку техніки. Сучасні технології дозволяють знімати хороше відео навіть на телефони. Крок третій: в п’ятницю 11 жовтня о 20.00 прийти на зустріч в антикафе «coMMuna», та отримати додаткові завдання. Крок четвертий: за 40 годин провести повний етап знімального процесу від сценарію до готового фільму і надіслати його на пошту [email protected], або ж занести в офіс САМОПОМОЧІ за адресою пл. Міцкевича, 6/7, 5 поверх до 13.00 неділі 13 жовтня. Крок п’ятий: зібрати побільше друзів і прийти ввечері неділі 13 жовтня на 19.00 в кінотеатр «Сокіл» та проголосувати за кращий фільм. Переможець визначатиметься кількістю голосів, тож не соромтесь піарити себе. І останній крок, шостий: не забувати, що обов’язковою умовою участі в конкурсі є отримання задоволення», - розповів Олег Бакулін, організатор «Першого львівського шведінгу -2»

Бронювання фільму: за телефонами 063-17-43-758, Олег, 097 750 95 19, Володя.

Реєстрація команд: 11 жовтня о 20:00 у антикафе «coMMuna» (вул. Галицька, 1).

Участь: 20 грн. з команди. Кількість людей в команді - не лімітована 

Збір робіт: 13 жовтня до 13:00 в офісі громадського об'єднання САМОПОМІЧ (площа Міцкевича, 6/7, 5 поверх).

Показ конкурсних роликів: 13 жовтня у кінотеатрі Сокіл (вул. Володимира Великого, 14а) о 19:00. Вхід вільний.

Усі деталі – в групі http://vk.com/movie_park

Подію створено призерами «Першого львівського шведінгу» командою «Бейкер-Стріт», за підтримки громадського об'єднання САМОПОМІЧ. «Перший львівський шведінг» реалізувала формація «АРТ-оптимісти» (Миколаїв) та мистецька формація Wiz-Art (Львів) в рамках проекту «Програма резиденцій для менеджерів культури» 15 лютого 2013 року.

Партнери заходу: мережа кінотеатрів «Кінопалац», спортивно-розважальний комплекс «Апекс», фітнес-клуб «Apple Fit», фото- та кіношкола ім. Дієго Марадонни, перше антикафе Львова «coMMuna», соціальна фотостудія «НотаБене»

Медіапідтримка: інтернет-портал 032.ua, ІА «20 хвилин», радіо 24, AfishaLviv.net, Infolviv.net, vk.com/lviving 

Shveding_afisha_A3_7_veb

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...