• Головна
  • У Львові відбувся інтернаціональний молодіжний флеш-моб, що показав гендерну рівність (ФОТО)
00:29, 28 вересня 2013 р.

У Львові відбувся інтернаціональний молодіжний флеш-моб, що показав гендерну рівність (ФОТО)

У Львові відбувся молодіжний інтернаціональний флеш-моб, в якому взяли участь 25 молодих людей з 5 країн Європейського Союзу, Східної Європи та Кавказу. Всі вони є учасниками молодіжного обміну, під час якого ділились гендерними реаліями в своїх країнах в рамках програми Європейського Союзу «Молодь в дії» (Youth in Action Programme of the  European Union) на тему гендерної рівності у сільській місцевості. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

IMG_1159

 

Молоді лідери та волонтери молодіжних організацій з Азербайджану, Грузії, Румунії, Туреччини, України створили ланцюг з живих літер, роздавали знаки гендерної рівності з побажанням толерантності на мові своєї країни, і в такий спосіб закликали українську громаду та туристів до терпимості і боротьби з дискримінацією для виховання поваги до рівності між чоловіками і жінками.

IMG_1164

 

«Флеш-моб був короткою й несподіваною подією, що дала мені багато адреналіну та позитиву. Нашим головним завданням було зупинити  людей на вулиці та передати їм повідомлення, яке змусить їх на секунду замислитись про гендерну рівність», - каже Сопіко Арджеванідзе (Грузія).

IMG_1169

 

«Наш флеш-моб ми закінчили підняттям рук в гору й голосним вигуком «Хей-ей!», що означало «Агов, люди, прокиньтесь! Ми говоримо про дуже важливі речі». Взагалі, я вважаю це добре, що є можливість для активної молоді з різних країн членів ЄС, кандидатів на вступ до ЄС,  країн Західної, Східної Європи, Кавказу об'єднатись навколо спільної проблеми тут, в дуже гарній та привітній Україні», - розповідає Тайя Ціскараулі (Грузія).

IMG_1174

 

Учасники намагались показати, як можливо і треба створювати міжкультурний діалог для афішування проблемних питань та пропагування концепції Європи у різних країнах для сприяння європейському громадянству. Така активна позиція молоді має велике значення для демократичних перетворень, спонукає дорозвитку солідарності і толерантності між людьми. Адже зміцнення соціального зв’язку в Європейському Союзі і партнерських країнах, як і майбутнє цих країн, стоїть за молодими людьми, що не байдужі до глобальних проблем, які стоять на перешкоді єднання між усіма людьми - між чоловіком та жінкою.

IMG_1175

 

IMG_1178

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...