• Головна
  • Експерти працюють над створенням нового туристичного продукту «Львів плюс»
19:28, 26 вересня 2013 р.

Експерти працюють над створенням нового туристичного продукту «Львів плюс»

Львівське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з управлінням туризму Львівської міської ради працює над розвитком туристичних можливостей міст та містечок Львівщини. Такі заходи об’єднані під назвою «ЛЬВІВ ПЛЮС». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Львів Плюс» - програма підтримки туристично-інформаційних центрів області. Спільними зусиллями вдалось відкрити ТІЦ Самбірської міської ради, який розпочав свою роботу з 2012 року. Цього року мерія та підприємці Золочівщини відкрили ТІЦ у своєму місті. У 2014 році ТІЦ відкриють у місті Східниця.

Для розвитку туристично-інформаційних центрів Асоціація міст України розпочала проект з виготовлення туристичних карто-схем для шести міст Львівської області.

Також за ініціативи комунального підприємства Львівської міської ради «Центр розвитку туризму міста Львова», з 28 жовтня до 15 грудня на базі ТІЦу Львівської міської ради проводитиметься стажування співробітників туристично-інформаційних центрів міст Львівщини.

«Ми будемо проводити стажування на базі не тільки ТІЦ Львівської міської ради, а й використаємо для цього ТІЦи, що знаходяться в аеропорту та на вокзалі міста Львова. За 2-3 дні стажувальник зможе побачити усі процеси що відбуваються у туристично-інформаційному центрі, тому кожен, хто займається, або планує займатись розвитком туризму у містечках Львівщини, отримає для себе дуже корисну практичну базу», - зазначила Софія Сікора, в.о. директора ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова».

Окрім цих програм, на 2014 рік запланована організація з’їзду співробітників ТІЦів України, яких нараховується більше 50. В проведенні цього заходу задіяні туристичні підрозділи Львівської та Жовківської міських рад.

«Мережа ТІЦів розвивається та росте і у людей, які працюють у цій галузі, є потреби у спілкуванні та обміні досвідом з представниками інших ТІЦів, що дає змогу розвиватись та покращувати роботу. Так як, на нашу думку,Львів є лідером в українській туристичній галузі, було вирішено провести з’їзд саме тут», - зазначив Віталій Загайний, заступник Львівського  регіонального відділення Асоціації міст України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,86
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...