• Головна
  • Природоохоронні заходи на Львівщині під загрозою зриву: казначейство не провело навіть гривні
10:31, 24 вересня 2013 р.

Природоохоронні заходи на Львівщині під загрозою зриву: казначейство не провело навіть гривні

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації занепокоєний станом освоєння коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2013 році.

Фінансування природоохоронних заходів, які включено у План природоохоронних заходів на виконання обласних цільових екологічних програм, що фінансуються з обласного цільового фонду охорони  навколишнього природного середовища у складі обласного бюджету у 2013 році, розпочато на початку вересня. 

Станом на 23 вересня департаментом фінансів Львівської облдержадміністрації виділено близько 2,5 млн. грн. з обласного фонду ОНПС на здійснення заходів. Однак, на сьогодні замовники заходів не можуть виконувати заплановані роботи та освоювати кошти, оскільки органами Державної казначейської служби в області не проведено жодної гривні з обласного екологічного фонду. 

Така ситуація призведе до невиконання запланованих заходів і поставлених Програмою соціально-економічного та культурного розвитку області на 2013 рік завдань та погіршення екологічної ситуації в області в цілому, - повідомляють у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Нагадаємо, що 25 квітня 2013 р. депутатами Львівської обласної ради затверджено План природоохоронних заходів на виконання обласних цільових екологічних програм, що фінансуються з обласного цільового фонду охорони  навколишнього природного середовища у складі обласного бюджету у 2013 році, який є додатком до Програми соціально-економічного та культурного  розвитку Львівської області на 2013 рік.  

Планом передбачено фінансування 77 природоохоронних заходів  на загальну суму 21,9 млн. грн. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...