• Головна
  • У Львові по-новому прочитають «Маленького принца» (ФОТО)
18:46, 18 вересня 2013 р.

У Львові по-новому прочитають «Маленького принца» (ФОТО)

24 вересня о 19 годині у королівській залі історичного музею (площа Ринок, 6) відбудеться театралізоване читання казки Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький Принц». Цей захід вдруге проводить рух «Казкоманія», метою якого є повернути «Вечірню Казку» на національне телебачення.

2

 

3

 

 

Метою заходу є привернути увагу молоді до проблеми культури читання казок. А художнє обрамлення, місце проведення та учасники допоможуть якнайкраще зрозуміти кожному гостю, що казки слід читати, у казки слід вірити і  тоді довколишній світ буде кращим до кожного з нас.

«Маленького принца» читатимуть Оксана Козакевич, акторка театру імені Леся Курбаса, та Андрій Чемес, ведучий на радіо «FM Галичина». Музичний супровід до казки створить молодий львівський гурт «Перекоти Поле». Також на всіх учасників чекає приємний сюрприз – листівка для найкращого друга.

4

 

5

 

Ірина Антонів (активістка проекту «Казкоманія»):

«Ідеали Маленького Принца живуть у кожній людині. Та чи вміємо ми відшуковувати у собі дитину?! Це казка для дорослих, яку прочитав кожен. На «Вечорі Казки» Ви почуєте нове прочитання та осмислення «Маленького Принца»

Зарезервувати місце на заході можна заповнивши анкету тут.

Нагадаємо, що рух за повернення «Вечірньої Казки» на національне телебачення виник у Львові рік назад. Активісти «Казкоманії» провели більше десяти заходів для дітей, у тому числі конкурси, читання з дітьми та постановки для дітей. «Казкоманія» здійснила дві театралізовані постановки «З Днем народження, пані Ліно!» та «Леся: та, що не вмирає». Рух не фінансується фондами та спонсорами і є самоокупним.

Більше про захід у соцмережах тут і тут

6_1

 

7

 

8

 

9

 

10

 

Більше про «Казкоманію» у соцмережах

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...