• Головна
  • Львів передав захисникам чотири баггі
12:04, 22 травня

Львів передав захисникам чотири баггі

Львів передав захисникам чотири баггі

 Чотири баггі від громади Львова вже поїхали на фронт до наших захисників. Вартість закупівлі – 2,7 млн грн з міського бюджету. Також оголошено тендери на 750 FPV, 60 дронів та ще 4 баггі, загальною вартістю орієнтовно 21 млн грн.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

 «Важливо, що всі ці гроші не беруться в бюджеті нізвідки. Це податки, які сплачують львів’яни. Копійка до копійки», - наголосив мер Львова.

Нагадаємо, Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Фактично щодня мерія отримує по декілька запитів на таку допомогу.

Закупівлі відбуваються у межах ініціативи «Помста Лева». За перші чотири місяці 2024 року (із січня до квітня включно) Львів підтримав армію на 266 млн грн. А загалом у бюджеті Львівської громади на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

Читайте також: У квітні Львів підтримав армію на 71 мільйон гривень - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #захисники #баггі #Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,03
41,07
EUR
44,18
44,24
PLN
10,10
10,14
Оголошення
live comments feed...