• Головна
  • ALEX тест: інноваційний підхід до виявлення алергенів
Новини компаній
13:00, 21 травня

ALEX тест: інноваційний підхід до виявлення алергенів

Новини компаній

Здоров'я складається з різних компонентів, однак однією з важливих складових є своєчасне виявлення алергенів, здатних викликати у людини неприємні та небезпечні реакції. Дуже важливо професійно визначити алергени та згодом уникати контакту з ними. У цьому контексті варто звернути увагу на інноваційний метод діагностики алергії – ALEX тест DIVERO

Інновації на варті вашого здоров'я

Тест – абсолютно новаторський інструмент, що дозволяє провести детальне обстеження щодо наявності реакції на певні алергени. Результативність набагато перевершує ефективність аллергопроб, що використовуються раніше. ALEX тест дозволяє проводити аналіз на 295 алергенів, тим самим надаючи вичерпну інформацію щодо можливих алергічних реакцій. Це допомагає виявити як справжню алергію, так і перехресну, що має критичне значення для вибору правильної методики лікування. 

Справжня алергія – це гостра реакція імунної системи на безпечну звичайну речовину. Перехресною називається реакція на реагент, який за своєю структурою нагадує інший алерген, що вже викликає у пацієнта алергічну реакцію. Дуже важливо отримати точний результат, а не хибнопозитивний, адже це допоможе уникнути непотрібних обмежень у харчуванні, використанні косметичних або побутових продуктів. 

Максимальна точність у сукупності з широким спектром можливостей тесту – ось ще одна перевага методу. ALEX тест допомагає спрогнозувати можливі ризики системних реакцій на харчові продукти, є основою для вибору правильної дієти, прогностичної роботи щодо ефективності алергеноспецифічної імунотерапії. 

Клініка DIVERO

Алгоритм проведення тесту

У київському медичному центрі DIVERO можна провести сучасний тест, матеріалом для аналізу якого є венозна кров. Отримати результат можна через 3 дні, що значно заощаджує час та прискорює процес діагностики. Після проведення тесту лікар алерголог призначає лікування з урахуванням отриманих даних. Кожен пацієнт отримує унікальний алергопаспорт, що містить інформацію щодо виявлених алергенів, важливі рекомендації. 

Як проводиться тестування? Розглянемо алгоритм. 

  1. Необхідно зібрати інформацію про декілька ознак, які можуть опосередковано вказувати на алергію – наприклад, нежить, висипання, свербіж, кашель. 

  2. Наступний крок – підготовка зразка крові для аналізу. 

  3. Потім безпосередньо проводиться ALEX тест, заснований на дослідженні алегенспецифічного IgE у крові. 

  4. Після того, як результати будуть готові, лікар-алерголог інтерпретує їх і заносить дані до алергологічного паспорта пацієнта.

ALEX тест – перший крок до повноцінного та комфортного життя без алергій!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ALEX тест DIVERO #Тест на алергію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...