• Головна
  • Найвигідніші шини ціна-якість 205 55 R16 в 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com
Новини компаній
13:11, 15 травня

Найвигідніші шини ціна-якість 205 55 R16 в 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com

Новини компаній

При виборі літніх шин важливо знайти оптимальне співвідношення вкладень і характеристик, щоб забезпечити баланс ресурсу, безпеки і комфорту на дорозі, не переплачуючи зайве. Важливо розуміти, що гума типорозміру 205/55 R16 доволі популярна. Цей формат коліс у Hyundai Elantra, Ford Mondeo, Kia Cerato, Skoda Octavia, Mazda 3 та інших машин. Як підсумок практично всі виробники сконцентрували зусилля у випуску автошин цього типорозміру, пропонуючи сотні цікавих варіантів для водіїв.

Рейтинг літніх шин 205/55 R16 від інтернет магазину Autoshini.Com 2024 року, дає розуміння в переліку моделей, де пересічний водій знайде баланс між ціною і якістю.

Найвигідніші шини ціна-якість 205 55 R16 в 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com, фото-1

У матеріалі беруть участь тільки європейські виробники, китайські колеса розглядати немає сенсу, оскільки характеристики у багатьох моделей вкрай схожі, а цінова політика орієнтована на максимальне здешевлення.

Рекомендуємо прочитати матеріал про найтихішу літню гуму 205/60 R16.

Рейтинг тихих літніх шин 205 55 R16 у 2024 році від інтернет магазину Autoshini.Com

Goodyear Efficient Grip Performance 2

Автошини зайняли місце в п'ятірці кращих за характеристиками в незалежному тесті Autobild Summer tyre test 2024 205/55 R16. Виробляються колеса на різних європейських заводах. Інноваційна гумова суміш у поєднанні з технологією ActiveBraking забезпечує відмінне зчеплення на сухих і мокрих дорогах, надає короткий гальмівний шлях на вологому покритті. Завдяки міцній конструкції та довговічності, продиктованій технологією WearControl, ці шини являють собою відмінне співвідношення вартості та довговічності.

Michelin Primacy 4+

Колеса виділяються низькими значеннями шуму (фірмова розробка Silent Rib), чудово протистоїть акваплануванню (технологія EverGrip). Виробляються шини в Європі й орієнтовані на європейське літо з мінливою погодою. Автошини мають довгий термін служби і низький рівень зносу, що підтверджує ідеальність балансу ціни та якості.

Continental PremiumContact 7

Найпередовіші літні шини 2024 року. Якщо для вас важлива якість, з преміум сегменту краще нічого не знайти. Гума розрахована на дощове європейське літо, пропонує неперевершену комбінацію продуктивності та економічності. Унікальний склад компаунда +Silane і сучасний дизайн протектора з канавками Traction Grooves забезпечують відмінне зчеплення і керованість на дорозі. У тесті Autobild автошини посіли перше місце за ефективністю гальмування на мокрій і сухій поверхні, і друге в загальному рейтингу. При цьому ціна комплекту не виділяється лояльністю, проте преміум сегмент ніколи не залишався доступним широкому колу автовласників.

Pirelli Cinturato P7

Ще один гідний варіант у рейтингу, гума Піреллі 205/55 R16 для літа, що випускаються італійською компанією на різних заводах у Європі. Окремі модифікації випускаються з системою RunFlat, що дає змогу пересуватися на спущеному колесі. Це преміальна турінгова модель, яка гарантує відмінне зчеплення і керованість на дорозі. Має низькі показники опору коченню, що знижує витрату палива (заряду батареї електромобіля) і підвищує економічність. Автошини мають довгий термін служби і надійну конструкцію. При уявних великих витратах на придбання, вкладення окупаються рідкісними ремонтами і тривалою безвідмовною експлуатацією.

Hankook Ventus Prime 4

Замикає п'ятірку найкращих, гума 205/55 R16 корейської компанії, яка для нашого регіону виробляється переважно в Угорщині. Фірмовий підхід до розробки покришок отримав назву Kontrol. Його суть полягає в балансуванні комфорту, керованості, продуктивності, передбачуваності поведінки. Шини прекрасно працюють у спекотну та дощову погоду. Мають низький опір коченню. Цінова політика компанії дозволяє тримати гуму в середньому сегменті ринку при преміальних показниках.

Гума 205/55 R16 з високою якістю і доступною ціною є прекрасним вибором для власників різних типів автомобілів. Кожна з розглянутих моделей, на думку інтернет магазину Autoshini.Co, пропонує оптимальне співвідношення вартості та характеристик, що робить колеса вигідним придбанням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,95
41,10
EUR
44,50
44,65
PLN
10,45
10,50
Оголошення
live comments feed...