• Головна
  • «Карпати» несподівано програли «Інгульцю», але продовжують лідерувати у Перший лізі
19:08, 19 квітня

«Карпати» несподівано програли «Інгульцю», але продовжують лідерувати у Перший лізі

«Карпати» несподівано програли «Інгульцю», але продовжують лідерувати у Перший лізі

У п’ятницю, 19-го квітня, відбувся центральний матч у чемпіонській групі Першої ліги України. Львівські “Карпати” на стадіоні “Україна” приймали “Інгулець” з Петрового.

Двобій лідерів чемпіонату завершився перемогою гостей з рахунком 2:1, повідомляє пресслужба львівського клубу.

“Карпати” розпочали гру доволі динамічно і вже на першій хвилині поєдинку створили гольовий момент. Владислав Бабогло виборов мʼяч у суперника та віддав передачу на Владислава Клименка. Півзахисник другим дотиком до мʼяча вивів Іґора Невеса віч-на-віч з голкіпером, а нападник зміг покотити мʼяч повз Олексія Паламарчука. Проте влучити у площину воріт бразилець не зміг.

Після несподіваного старту підопічні Владислава Лупашка заспокоїли гру і намагались подолати оборону “зелено-білих” через позиційні атаки, але до гольових моментів справа не доходила. Натомість “Карпати” двічі ловили суперника на контратаках і виходили на ударні позиції, втім арбітр двічі фіксував офсайд.

Вʼязка гра та шанс Костенка

Більшість першого тайму команди провели у постійній боротьбі, яка подекуди зупинялась через фоли. Після одного такого моменту арбітр продемонстрував “гірчичник” Олександру Козаку. На 35-й хвилині Ян Костенко отримав передачу на куті штрафного майданчика, підробив собі під праву ногу та пробив у дальній кут – мʼяч пролетів вище воріт.

Перший небезпечний удар у площину воріт Кожухаря завдав Максим Мельничук. Фулбек виконав штрафний з середньої дистанції, проте голкіпер був готовий до пострілу і зафіксував мʼяч. Під завісу першого тайму Владислав Клименко залишився без опіки на підступах до карного майданчика і потужно пробив – вище воріт.

Удар Козака, пенальті Богунова та гол Костенка

Другий тайм розпочався з небезпечного моменту біля воріт “Інгульця”. Іґор Невес пробивав з меж воротарського майданчика, але Олексій Паламарчук здійснив сейв і врятував свою команду від пропущеного м’яча. “Інгулець” відповів своїм моментом, який виявився результативним. Олександр Козак виконав подачу з правого флангу, однак ніхто з гравців у штрафному майданчику “Карпат” не доторкнувся до м’яча, і він опинився у сітці воріт Андрія Кожухаря – 0:1.

Господарі прагнули відігратися і створили кілька моментів. На 81-й хвилині Єгор Демченко завдав удару головою, але Олексій Паламарчук відбив удар карпатівця.

На 85-й хвилині “Інгулець” заробив право на пенальті. Амбросій Чачуа сфолив у власному штрафному майданчику проти Козака. Пенальті взявся виконувати Ярослав Богунов і реалізував свій удар.

У компенсований час карпатівці скоротили відставання. Аріельсон перекинув голкіпера “Інгульця” Паламарчука, а Ян Костенко відправив м’яч у сітку воріт суперника – 1:2. Однак на більше у “Карпат” часу не вистачило.

Наступний тур/турнірне становище

Після поєдинку проти “Інгульця” львів’яни залишаються на першому місці в групі. В їхньому активі 57 очок. Наступний матч “Карпати” проведуть на виїзді проти “Полтави”. Матч відбудеться у суботу, 27-го квітня та розпочнеться о 12:30.

Читайте також: Гендиректор «Руху» оголосив суму бюджету львівського клубу



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Карпати #Інгулець
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,82
EUR
42,73
42,79
PLN
9,80
9,83
Оголошення
live comments feed...