• Головна
  • У Львові збільшили кількість місць для розміщення зарядних станцій для електромобілів
14:14, 19 квітня
Надійне джерело

У Львові збільшили кількість місць для розміщення зарядних станцій для електромобілів

У Львові збільшили кількість місць для розміщення зарядних станцій для електромобілів

У Львівській громаді погодили ще 7 місць для розміщення зарядних станцій для електромобілів.

Це пл. Маланюка – вул. Скорика, 17; вул. Шевченка, 25 та 120; вул. Зелена, 281-А; вул. Масарика, 2; Реміснича, 16-Г; просп. В. Чорновола, 95. Відповідне рішення сьогодні, 19 квітня, прийняв виконком міськради.

Відтак, станом на зараз, у Львівській МТГ визначено 40 локацій на комунальній землі, що призначені для встановлення таких зарядних станцій.

Встановлювати станції для зарядки електромобілів можуть суб’єкти господарювання, звернувшись до міста з запитом щодо отримання відповідного дозволу.

Як зауважив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, на сьогодні зарядні станції вже встановили на 4 з визначених локацій. Також видано ще 10 пакетів документів для встановлення таких станцій.

Нагадаємо, минулого року у Львові спростили процедуру отримання дозволу на встановлення зарядних станцій для електромобілів на комунальній землі. Заявнику потрібно через ЦНАП подати відповідне звернення до департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури і там підготують весь пакет дозвільних документів. Далі підприємець має звернутися до районної адміністрації та отримати дозвіл на порушення благоустрою. І вже після цього може розпочинати роботи зі встановлення станції. Також не передбачається орендна плата за користування земельною ділянкою, на якій буде розміщена зарядна станція.

Читайте також: У Львові четверо людей потрапили до лікарень через отруєння чадним газом

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зарядні_станції_у_львові #заряка_електромобілів_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...