• Головна
  • Львів попрощається із захисником Віктором Гарбузом
16:53, 14 квітня
Надійне джерело

Львів попрощається із захисником Віктором Гарбузом

Львів попрощається із захисником Віктором Гарбузом

У понеділок, 15 квітня, Львів попрощається із військовослужбовцем Віктором Гарбузом, який захищав Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника України на Голосківському кладовищі

Львів попрощається із захисником Віктором Гарбузом, фото-1

Віктор Гарбуз (31.07.1979-11.04.2024). Проживав у місті Краматорськ Донецької області. Навчався у Ліцеї №35 імені Валентина Шеймана. Згодом здобув освіту у місцевому інституті. Після завершення навчання працював у сфері деревообробки та виробництва меблів. У вільний час захоплювався нумізматикою.

Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Його родина була змушена покинути рідний дім та перебратися до Львова. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України. При проходженні служби отримав важке поранення. Під час лікування активно займався волонтерською діяльністю.

У Віктора Гарбуза залишилися мама та дружина.

Читайте також: Львів за тиждень закупив обладнання для військових на 28 мільйонів - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #прощається #захисник #похорон #храм
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...