• Головна
  • У Львові невідомі пошкодили машину директорки школи
10:03, 24 березня
Надійне джерело

У Львові невідомі пошкодили машину директорки школи

У Львові невідомі пошкодили машину директорки школи

Директорка школи № 96 МЖК-1 Ярина Нечепурна написала заяву до поліції через те, що їй пошкодили лобове скло автівки. Ситуація трапилася 23 березня.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці в соцмережах та подякувала за підтримку.

«Сьогодні зранку побачили з чоловіком, що мою машину пошкодили невідомі. На лобовому склі лежав кусок грубого кореня. Не розумію хто це зробив і кому це потрібно. В нас тихий двір, чудові сусіди і жодного разу за багато років таких випадків не було. Написала заяву в поліцію», – повідомила Ярина Нечепурна.

Також директорка зазначила, що минулого тижня її не впустили до закладу освіти, який вона очолила після перемоги в конкурсі.

«Дуже сподіваюсь, що ця ситуація не повʼязана з моїм призначенням на посаду директора СЗШ 96. Протягом минулого тижня група людей, захищаючи колишню директорку, не допустили мене до робочого місця. Я щиро сподіваюсь, що ці дві ситуації ніяк не повʼязані. Але оскільки поліція все це додала до матеріалів справи, то вважаю правильним повідомити тут публічно. Дякую всім за підтримку!», – додала директорка.

Зазначимо, минулого тижня у школі 96 відбулося перше засідання робочої групи щодо ситуації, яка склалась довкола конкурсу на посаду директора. Робоча група працює під керівництвом заступниці міського голови з гуманітарних питань Ірини Кулинич за участі представників батьківського комітету школи, вчителів та управління освіти Львівської міської ради.

Читайте також: ЛМР виділила 11 млн грн на відновлення міста після ракетних обстрілів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#директорка_школи #пошкодження_машини #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...