• Головна
  • Чим цікаві паяльні станції бренду Yihua
Новини компаній
09:52, 22 березня

Чим цікаві паяльні станції бренду Yihua

Новини компаній
Чим цікаві паяльні станції бренду Yihua, фото-1

Паяльна станція – незамінний інструмент для роботи з дрібними друкованими платами та ремонту різноманітної техніки. Оскільки паяння є делікатним і складним процесом, воно потребує якісного обладнання. Одним із виробників, продукція яких відповідає високим сучасним стандартам, є китайський бренд Yihua.

Познайомимося ближче з історією та особливостями виробництва популярної компанії.

Про бренд

Yihua гучно увірвався в індустрію професійного обладнання у 2004 році. Бренд одразу почав привертати увагу завдяки власним розробкам: на ринок вийшли ремонтні паяльні станції, вироблені за унікальною технологією компанії. Фішкою приборів була підвищена безпека. Увімкнена станція починала працювати лише тоді, коли термофен розміщували на підставці. Сьогодні винахід Yihua активно використовують інші провідні виробники.

З роками бренд крок за кроком вдосконалював свої прибори. Від кварцових нагрівачів виробник перейшов до більш сучасних елементів зі слюдяною ізоляцією, а згодом замінив їх на ударостійкий керамічний варіант.

У розробці нового обладнання Yihua завжди приділяв особливу увагу безпеці та зручності користування. Як наслідок, розширювалася функціональність паяльних станцій. Вже на початку 2010-х років на ринок почали виходити моделі з термофеном, що працює у ручному та автоматичному режимах й авторизується за допомогою карти-ключа. Система ABS, впроваджена у 2012 році, захищає термофен від перегріву при виникненні несправностей у мережі.

Сучасна продукція

Виробництво Yihua охоплює доволі широкий спектр спеціалізованого обладнання. Зокрема, компанія випускає джерела живлення постійного струму, а також паяльні станції різних типів:

  • ремонтні моделі 2 в1;
  • термоповітряні;
  • демонтажні;
  • для безсвинцевої пайки тощо.

Усі різновиди паяльних станцій Yihua можна знайти за посиланням - https://expert-pro.com.ua/payalnye_stantsii/.

Китайський бренд стежить за тенденціями світового ринку та постійно працює над удосконаленням власної продукції. Одні з останніх паяльних станцій компанії оснащені ПІД-регуляторами, тому вирізняються вищою температурною стабільністю порівняно з приборами конкурентів. Впровадження передових технологій сприяє покращенню ергономічності та надійності китайського обладнання, а також зменшенню споживання приладами електроенергії.

Сьогодні серед лінійок паяльних станцій Yihua особливе місце займають мультифункціональні моделі широкого призначення. Один із таких приборів – 853D. Станція обладнана класичним паяльником і термофеном, тому з її допомогою можна здійснювати як контактне, так і безконтактне паяння. Також у прибор вбудовані тестер і блок живлення, тому модель використовується і як прилад для вимірювання напруги.

У наші дні Yihua випускає 1,5 мільйона паяльних станції на рік, і це не остаточна цифра. За словами компанії, у планах – стрімке розширення територій міжнародного експорту. Як наслідок, покращуватиметься й сама продукція Yihua. Якими новинками дивуватиме китайських бренд у майбутньому – покаже час.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...