• Головна
  • Депутати розіграли 3,6 мільйони на каналізацію з власним директором
09:31, 5 вересня 2013 р.

Депутати розіграли 3,6 мільйони на каналізацію з власним директором

Рудківська міськрада Самбірського району Львівської області 28 серпня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Енергія-Монтажсервіс» на реконструкцію каналізаційних очисних споруд та системи каналізації в м. Рудки. Вартість угоди склала 3,58 млн. грн. Про це повідомляють «Наші Гроші.Львів» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Наразі очисні споруди в м. Рудки не працюють. Передбачається, що роботи розпочнуть в цьому році і завершать у 2014 році.

Фірму «Енергія-Монтажсервіс»  заснували дві компанії: ПП «Аркада – Сервіс» (76%) та ТОВ НВП «Енергія — Новояворівськ» (24%). Останню в свою чергу заснували ще три юридичні особи. Найбільшу частку має ТОВ «АПП «Львівське» братів Дубневичів — 92,4%. Решта розділена між  двома місцевимми комунальними підприємствами: «Новояворівськтеплокомуненерго» та «Міські електричні мережі». Що ж до «Аркада-Сервіс», то її заснував Назарій Лемик. Ця фірма співпрацює з компаніями братів Дубневичів.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 10 тис грн. було ТОВ «ТІР», яке заснував Юрій Пастернак, колишній директор ТОВ «Корпорація Колійні ремонтні технології» та керівник ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» Ярослава та Богдана Дубневичів. Богдан Дубневич є депутатом Львівської облради, Ярослав Дубневич – народним депутатом від «Удару».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...