• Головна
  • Де у Львові навчитися водіння людині з інвалідністю
09:30, 14 березня
Надійне джерело

Де у Львові навчитися водіння людині з інвалідністю

Де у Львові навчитися водіння людині з інвалідністю

Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє Львівська ОВА. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується в межах ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени Зеленської. Мета цього проєкту – створення зручної та якісної державної послуги з навчання керування автомобілем та з отримання посвідчення водія на право керування транспортним засобом для людей з інвалідністю із порушенням опорно-рухового апарату.

Переваги флагманського проєкту МВС:

- навчання та складання іспитів у інклюзивних приміщеннях;

- доступна інфраструктура та максимально безбар’єрний простір; навчання у змішаних інклюзивних групах або індивідуально;

- можливість теоретичного навчання в дистанційному форматі;

- індивідуальне навчання за зручним графіком та інше.

Загальна тривалість навчання – 11 тижнів. Із них 64 години – теоретичний курс, та 40 годин – практичний курс. Орієнтовна вартість навчання: 6000 гривень.

Перелік вимог до майбутніх водіїв: бажають навчитися керувати автомобілем з ручним керуванням; відсутні медичні протипоказання (захворювання і порушення), за наявності яких особа не може бути допущена до керування транспортними засобами категорії «В»; в наявності необхідний перелік документів.

Іспит складається в сервісному центрі МВС, на транспортному засобі з ручним керуванням. Водійське посвідчення отримується в тому ж сервісному центрі МВС, де складається теоретичний іспит.

Записатися на навчання можна за адресою: Львівський державний університет внутрішніх справ. Львівська область, м. Львів, вул. М. Кривоноса, 1. Телефони для довідок: (032) 261-57-01; (067) 407-42-88; (067) 924-04-24.

Читайте також:На період весняних канікул для Львівщини призначили додаткові поїзди

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #автошкола #інвалідність #керування #права
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...