• Головна
  • Скрипка, Дзідзьо, Mad Heads, Перкалаба та Притула виступлять на фестивалі «Львівська забава»
13:32, 4 вересня 2013 р.

Скрипка, Дзідзьо, Mad Heads, Перкалаба та Притула виступлять на фестивалі «Львівська забава»

Львів’ян запрошують на музику, футбол та запальні танці. З 10 до 15 вересня у Львові вперше відбудеться музично-гастрономічний фестиваль «Львівська забава». Мета дійства - відродити традиції святкування українського весілля.

Окрім великої сцени, на якій виступлять хедлайнери фестивалю, численні розваги відбуватимуться у 4-х великих павільйонах. Їх поставлять провідні українські пивовари. Гостей частуватимуть свіжозвареним пивом та святковими наїдками, а також в кожному павільйоні працюватиме окрема сцена.

«Відбуватиметься фестиваль у парку культури ім. Б. Хмельницького. Територія проведення буде повністю огороджена, задля безпеки відвідувачів нашого фестивалю. «Львівська забава» має стати абсолютно унікальною подією і за масштабом і за новим підходом до організації. Приходьте - буде весело» - розповідає співорганізатор фестивалю Ігор Фіняк.

На фестивалі запланована насичена культурна програма, адже впродовж всіх днів будуть виступати відомі українські гурти, серед яких Мad Heads XL, Перкалаба, Дзідзьо, Рокаш, От Вінта а також Олег Скрипка та Сергій Притула та багато інших. Загалом - понад 20 музичних гуртів. Розпочнеться фестиваль 10 вересня переглядом матчу Україна-Англія на великому екрані.

Вхід на фестиваль буде безкоштовним, зазначають організатори

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...