• Головна
  • Сьогодні метеорологи закликають остерігатись..... дерев
10:52, 4 вересня 2013 р.

Сьогодні метеорологи закликають остерігатись..... дерев

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні у Львові буде вітряна погода. Пориви холодного північно-західного вітру 15-20 м/с.

«Вітряна погода в міській місцевості небезпечна не лише ймовірним переохолодженням, але і можливими небезпечними явищами. Тому закликаємо наших мешканців: перше – одягатись тепло, зважаючи на холодний вітер, щоби не застудитись.

Друге – зачиняйте вікна та двері зі склом, особливо ті, що відчиняються «на вулицю», щоби запобігти розбиттю шиб та ймовірному травмуванню людей, що йдуть попри будинок.

Третє - йдучи через парки чи поблизу дерев, будьте уважні, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм.

Четверте – обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15 80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації», - наголосив заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Валентин Романюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...