• Головна
  • Львівщина відзначить День партизанської слави
17:09, 4 вересня 2013 р.

Львівщина відзначить День партизанської слави

У вересні цього року на Львівщині заплановано відзначати День партизанської слави. Про це йдеться у розпорядженні в.о. голови Львівської ОДА Вадима Гураля від 30 серпня 2013 року № 581/0/5-13, оприлюдненому на сайті ЛОДА.

Відповідно до розпорядження, планується провести урочисті та меморіальні заходи з відзначення Дня партизанської слави, увічнення пам’яті загиблих партизанів і підпільників, покладання квітів до могил керівників підпільно-партизанського руху в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років; забезпечити відвідування керівниками органів виконавчої влади ветеранів війни за місцем їх проживання, у госпіталях, лікарнях, будинках-інтернатах, пансіонатах для ветеранів війни і праці з метою вивчення стану їх соціально-побутового забезпечення, медичного обслуговування та побутових потреб; забезпечити упорядкування пам’ятників та меморіалів на честь партизанів і підпільників.

Також заплановано провести у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих і позашкільних навчальних закладах тематичні уроки, лекції, бесіди з історії підпільно-партизанського руху в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, патріотичні та спортивні акції учнівської та студентської молоді. Крім цього, заступник губернатора розпорядився сприяти відновленню або створенню куточків партизанської слави у музеях та бібліотеках при загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих та позашкільних навчальних закладах; сприяти наданню учнівською та студентською молоддю шефської допомоги ветеранам підпільно-партизанського руху.

Заходи заплановано провести протягом вересня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...