• Головна
  • У Львові затримали організаторку наркопритону
14:24, 5 березня
Надійне джерело

У Львові затримали організаторку наркопритону

У Львові затримали організаторку наркопритону

43-річна львів’янка організувала у квартирі одного з будинків на вулиці Зубрівській місце для вживання психотропних засобів, зокрема «PVP».

За цією ж адресою «клієнти» зловмисниці могли придбати заборонені речовини, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисницю викрили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Поліцейські задокументували кілька епізодів незаконної діяльності львів’янки та затримали її. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили речовину, схожу на психотропний засіб «PVP», засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове росзлідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Читайте також: На Львівщиі під час пожежі загинула жінка

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #поліція #наркопритон #зловмисниця #затримали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...