• Головна
  • Львів Напівмарафон "Не зупиняйся!": NewRun та Нова пошта відкрили дистанцію на 10 км
Партнерський матеріал
15:00, 5 березня

Львів Напівмарафон "Не зупиняйся!": NewRun та Нова пошта відкрили дистанцію на 10 км

Партнерський матеріал

11 та 12 травня у Львові відбудеться благодійний Напівмарафон Нової пошти «Не зупиняйся!». Кошти від усіх стартових внесків будуть перераховані у фонд «Незламні», для людей, які потребують фізичної реабілітації та адаптації.

Метою цього напівмарафону є показати національну єдність і підтримати українців, які не зупиняються в боротьбі за свободу та майбутнє.

Гасло «Не зупиняйся!» сьогодні є актуальним для людей, які продовжують боротись, допомагати й бігти, наближаючи перемогу.

Спортивний забіг відбудеться 11-12 травня, але для реєстрації вже доступні дистанції 21 та 10 км. У березні планується відкриття дистанцій 5 км, команда пʼятірка, 1 км та дитячі забіги 500 м та 100 м.

100% коштів від стартових внесків йдуть у фонд «Незламні» на протези для наших захисників та захисниць.

Відкриває дистанцію 10 км амбасадорка New Run й співзасновниця компанії Нова пошта Інна Поперешнюк.

— Біг — це моя особиста медитація, яка здатна творити дива. Коли я бігаю, я відволікаюсь від проблем, занурююсь у свої думки і надихаюсь створювати щось, генерую ідеї. Хочу, щоб біг приносив ще більше користі, тому разом з командою New Run та тисячами небайдужих українців бігтиму у Львові вже цього травня, — говорить Інна Поперешнюк.

Кількість місць обмежена, тому встигніть зареєструватись на сайті https://timer.newrun.com.ua/event/97, адже цього разу учасники бігтимуть заради тих, хто потребує відновлення та адаптації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...