• Головна
  • Посадовиці Львівської міськради повідомили підозру
15:26, 4 березня
Надійне джерело

Посадовиці Львівської міськради повідомили підозру

Посадовиці Львівської міськради повідомили підозру

Заступниці директора департаменту економічного розвитку Львівської міськради, колишній очільниці міського управління екології Олександрі Сладковій повідомили про підозру у кримінальному провадженні.

Про це пише видання zaxid.net.

Підозру у службовому підробленні та зловживанні владою та службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, отримала 37-річна заступниця директора департаменту економічного розвитку, колишня очільниця управління екології та природних ресурсів Олександра Сладкова.

«Як колишньому керівнику управління екології мені оголосили підозру. Це не боротьба, бо ворогів у мене особисто справді немає. Ще один етап, який варто пройти, щоб стати сильнішою і здобути новий досвід. Так, служба в органах місцевого самоврядування це складно, а іноді дуже складно. Але це винагороджується результатами», – написала сама Олександра Сладкова у Facebook.

Правоохоронці і сама посадовиця не розголошують більше подробиць справи. Нагадаємо, наприкінці 2022 року у Львові втілювали масштабний проект очистки семи водойм: двох озер в парку «Піскові озера», трьох озер в Снопківському парку, озера в Горіховому гаю та озера в парку Архангела Михаїла. Після цього правоохоронці оголосили підозру підприємцеві з Яворівщини Любомиру Сікорі у привласненні майже 760 тис. грн під час очищення ставків у Львові. Він був єдиним учасником і переможцем тендеру та мав виконати роботи за 1,2 млн грн до кінця 2022 року.

Читайте також: Низка вулиць Львова залишиться без води: перелік адрес

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підозра #олександра_сладкова #чиновниця_лмр #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...