• Головна
  • Ціни тепло можуть зрости на 30-40%
18:38, 3 вересня 2013 р.

Ціни тепло можуть зрости на 30-40%

 Як розповідають у ЛКП «Львівтеплоенерго», якщо місто зараз перейде з двоставкового тарифу на сезонний (одноставковий), ціни для населення можуть зрости на 30-40%, - повідомляє прес-служба ЛМР.

«На сьогодні є два ключових питання. Перше питання – це вчасна подача тепла в оселі. Як відомо, до початку опалювального сезону залишилось півтора місяці і тому треба вирішити усі питання щодо подачі тепла до будинків. Але, як вже було минулого та позаминулого року, холодна погода, приходила раніше, ніж календарний опалювальний період, тому доводилося вмикати подачу тепла швидше, ніж було заплановано.

По-друге, потрібно визначити схему, за якою вартість теплопостачання для мешканців буде найменшою. Не треба також забувати 2006 рік, коли питання ціни було не актуальним, тоді стояло питання про подачу тепла місту взагалі. Цього року тарифи можуть зрости до 30 відсотків. Це ще не остаточні дані, остаточні розрахунки будуть у вересні. І тому, щоб запобігти такому зростанню, ми повинні провести нараду, на якій дамо змогу спеціалістам репрезентувати усі цифри, та виберемо найкращу тарифну схему. Навіть у Києві зараз не можуть подати гарячу воду і це говорить про те, що ситуація у Львові є кращою, ніж в багатьох містах. Ми повинні переконати усіх в тому, що попередня цінова політика, яка існувала, була ліпшою», - зазначає Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...