• Головна
  • Поруч з автовокзалом у Львові з'явиться нове будівництво
11:43, 29 лютого
Надійне джерело

Поруч з автовокзалом у Львові з'явиться нове будівництво

Поруч з автовокзалом у Львові з'явиться нове будівництво

На вулиці Стрийській, 109 у Львові збудують технічну споруду. Підприємець зобов’язався облаштувати безбар’єрний доступ до платформ для маломобільних, а також благоустрій території.

Про це розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради.

Із заявою про видачу містобудівних умов та обмежень до управління архітектури та урбаністики Львівської міськради звернулося ТЗОВ «С.ІД.». За словами головного архітектора міста, йдеться про формування невеличкого простору поруч з автовокзалом міста, який насправді не використовується. Тут планують розмістити необхідні для автовокзалу функції.

«Комунікуючи із заявниками, ми визначили те, що не можна просто доштукувати якийсь невеличкий елемент до загального комплексу, потрібно це зробити в архітектурі, яка була там сформована першочергово самими архітекторами, авторами. Ми в наказі зазначаємо обов’язковість погодження змін з автором об’єкту, Миколою Столяровим.

Окрім цього ми наголошуємо на необхідності забезпечення інклюзивності входу, також потрібно працювати з благоустроєм і відремонтувати накриття тераси, до якої пристиковується об’єкт», – розповів Антон Коломєйцев.

Управління архітектури та урбаністики отримало гарантійний лист від заявника, який бере на себе зобов’язання облаштувати благоустрій включно з інклюзивним підходом до платформ.

Читайте також: У Львові очікується тепла погода: прогноз на сьогодні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво_львів #будівництво_у_львові #нове_будівництво_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...