• Головна
  • Коли з’являться вакансії на польські склади для жінок і чоловіків
Новини компаній
10:30, 26 лютого

Коли з’являться вакансії на польські склади для жінок і чоловіків

Новини компаній
Коли з’являться вакансії на польські склади для жінок і чоловіків, фото-1

Польща — популярна країна серед заробітчан з України. Зазвичай тут пропонується безліч різноманітних вакансій, які не потребують суттєвих навичок і бездоганного знання польської мови. Проте попит на робітників у легких сферах праці, наприклад, пакувальників, працівників складу тощо, знижується в певні пори роки. Саме тому українцям буде корисно дізнатися, яка робота є зараз у Польщі, які спеціальності нині актуальні, коли будуть відкриті звичні вакансії.

Яка робота є зараз у Польщі

Нині у Польщі пропонується досить мало роботи для жінок. Така ситуація часто буває взимку. Зазвичай жінки з України їдуть до Польщі, щоб працювати фасувальницями на складах або на схожих вакансіях. Проте в цю пору року на більшості підприємств штат вже укомплектований, а буває, що його навіть урізають.

У країні починається сезон так званої електронної комерції. У зв’язку з цим польські роботодавці потребують відповідних працівників. Потрібні ті, які будуть займатися додаванням товарів на сайти, обробкою замовлень, слідкуванням за залишками, e-mail-розсилкою та іншими видами праці, пов’язаними з електронною комерцією та керівництвом. Тут знадобляться певні навички та знання польської, бажано й англійської, мов.

Окрім цього, є попит на спеціалістів технічної сфери, включно з операторами машин, водіями з дозволом UDT, операторами станків з ЧПУ, контролерами якості тощо. Також існує потреба у професіоналах інших сфер, а саме — у м’ясниках та зварювальниках. Здебільшого це робота для чоловіків з відповідними навичками. Що ж у такому разі робити жінкам?

Яке є рішення для жінок

Попри те, що більшість вакансій відкриті для чоловіків або ж для тих жінок, які здобули перелічені спеціальності, рішення все ж є. Вже відомо, що агенція праці Grupa Progres навесні буде наймати нових робітників на склади одягу, які розташовані у різних містах Польщі — Познані, Гданську, Вроцлаві, Лодзі, Жешуві. Здебільшого потрібні фасувальники та пакувальники, але будуть відкриті й інші вакансії. Така робота буде актуальною як для жінок, так і для чоловіків. Її головна перевага — стабільний заробіток, якого буде вистачати на проживання у Польщі, ще й з'явиться можливість відкладати гроші на власні потреби.

Така робота відмінно підійде тим, хто полюбляє акуратність та точність, адже тут є потреба в уважності, щоб своєчасно виявити дефекти. Головне завдання — забезпечити цілісність продукції, щоб вона доїхала неушкодженою до магазину або споживача. Потрібно буде комплектувати, фасувати та спаковувати різні замовлення за накладною. Можливо поділення працівників на сектори, де кожен з них буде виконувати певну дію. Переваги такої роботи:

  • низький бар’єр входження у професію;
  • відсутність потреби у вищій освіті, досвіді роботи, певних навичках, хоча їх наявність й буде певною перевагою;
  • можливість коригування майбутнього заробітку шляхом взяття додаткових годин або змін у вихідні та святкові дні.

Grupa Progres потребує близько 1500 нових робітників на склади одягу. Вакансії будуть відкриті в другій половині квітня або ж на початку травня. Вже зараз агенція праці формує групи на такі поїздки. Вони будуть збиратися кожного тижня протягом квітня та травня.

Чому варто шукати роботу у Польщі через Grupa Progres

При необхідності знайти роботу в цій країні варто звертатися до професіоналів своєї сфери, які можуть запропонувати великий вибір вакансій, допомогти з отриманням документів та влаштуванням у Польщі. Цим вимогам відповідає агенція праці Grupa Progres. Наші головні переваги:

  • робота на міжнародному ринку;
  • наявність вакансій у різних куточках Польщі;
  • підтримка українських громадян у пошуку роботи;
  • наявність у кожному філіалі координатора, який розмовляє українською та польською мовами;
  • суттєвий досвід на ринку працевлаштування — понад 21 рік;
  • наявність у Польщі 30 філій з великим штатом, який пропонує допомогу;
  • можливість обирати вакансії як тимчасового, так і постійного характеру.

Щоб розпочати пошук роботи у Польщі за допомогою Grupa Progres, достатньо подзвонити до компанії. Далі наші співробітники проведуть коротке опитування, яке дасть змогу запропонувати найбільш вигідні та зручні вакансії з урахуванням побажань клієнта. У більшість пропозицій включені житло за мінімальну плату, транспорт до/з місця роботи.

Grupa Progres допоможе вам з пошуком безплатних вакансій. Ми ознайомимо вас з потенційними умовами праці та проконсультуємо з питань працевлаштування. Будь ласка, відправте своє резюме на ел. скриньку [email protected] Також ми підготували анкету для людей, які на даний час знаходяться у Польщі. У ній можна залишити свої контактні дані, а також ваше поточне місце проживання у Польщі. Надсилайте резюме або ж заповнюйте анкету: https://www.interankiety.pl/f/WwNVgxgw

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота у Польші #Grupa Progres #Група Прогрес #робота Польща для жінок #робота Польща для чоловіків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...