• Головна
  • Львівські лучники вибороли п'ять нагород на чемпіонаті Європи
13:37, 25 лютого
Надійне джерело

Львівські лучники вибороли п'ять нагород на чемпіонаті Європи

Жіноча трійка у складі Анастасії Павлової, Ірини Третьякової та Соломії Гнип, які з однаковим рахунком 5:1 на шляху до золота здолали у півфіналі к...

Жіноча трійка у складі Анастасії Павлової, Ірини Третьякової та Соломії Гнип, які з однаковим рахунком 5:1 на шляху до золота здолали у півфіналі команду Ісландії, а у фіналі – Італії.

У хорватському Вараждині триває чемпіонат Європи зі стрільби з лука, де беруть участь львівські спортсмени-лучники. Напередодні одразу декілька із них здобули медалі у командних змаганнях.

Як розповіли в управлінні спорту Львівської міської ради, Соломія Гнип стала чемпіонкою Європи серед дорослих, а Дзвенислава Черник – серед юніорок. Костянтин Ваксман та Олег Драбік у змаганнях юніорів стали віцечемпіонами Європи, поступившись у фіналі ізраїльтянам. А Святослав Карпенко (юніори) у команді блочників став бронзовим призером чемпіонату Європи.

До слова, напередодні також 16-річна шпажистка зі Львова Анна Максименко вперше у кар'єрі виграла чемпіонат Європи серед кадетів, що триває в італійському Неаполі.

Читайте також: Садовий закликав українців, які є закордоном, вийти на мітинги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини-Львів #новини_Львова #лук #стрільба #спорт #чемпіонат_Європи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...