• Головна
  • У львівській Ратуші одружився військовий, - ФОТО
18:01, 23 лютого
Надійне джерело

У львівській Ратуші одружився військовий, - ФОТО

У львівській Ратуші одружився військовий, - ФОТО

Військовий Назар Лемець одружився з своєю обраницею Анжелікою у стінах Львівської міської ради. Він — працівник Львівської міської ради, проте вже два роки захищає країну у лавах Збройних сил України.

Наречений лише минулого тижня вирвався з Авдіївки, також воював на Київщині і поблизу Запоріжжя. З одруженням молодят привітав міський голова Львова та їхні рідні. Про це повідомила Львівська міська рада.

Назар пішов на передову добровольцем з перших днів повномасштабного вторгнення.

«23 лютого ми якраз з Анжелікою сиділи вдома, було все добре, а 24 – почалась війна. Вирішив відправити дружину за кордон, вона пожила 3 місяці в Італії, а я мобілізувався. Поїхав в Київ, потім в Запоріжжя і там вже продовжив службу в нашому третьому полку.

Останній наш контрнаступ — історична ділянка в Запоріжжі, де ми почали працювати. А також в Авдіївці були до останніх днів», – розповів Назар.

Наречена, львів’янка Анжеліка, каже, що найважче – чекати Назара.

«Справді дуже важко звісно, але я себе заспокоюю тим, що я знаю, що він повернеться, він знає, що робить, він нікого не залишить у біді і сам вийде з будь-якого пекла. Я просто в ньому впевнена і знаю, що все буде якнайкраще», – каже наречена.

Те, що молодята вирішили взяти шлюб саме у Ратуші, почесно для міста, певнить міський голова Львова Андрій Садовий.

«Назар не просто наш працівник, це львів’янин, який останні два роки на фронті. Буквально нещодавно вийшов з Авдіївки і коли я взнав, що він хоче одружитися з Анжелікою, ми їх запросили сюди. Для нас це честь тут, в стінах Ратуші, їх одружити, щоб вони отримали такий новий поштовх в своєму житті. Вони молодці, вони вірять, мають силу, люблять одне одного і Україну. На таких людях тримається наша держава», – каже Андрій Садовий.

Читайте також: До Львова приїхав президент Зеленський 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одруження #львівська_міська_рада #військовий #весілля_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...