• Головна
  • Львівські освітяни надихнулся досвідом найкращого вчителя світу
11:22, 22 лютого
Надійне джерело

Львівські освітяни надихнулся досвідом найкращого вчителя світу

Львівські освітяни надихнулся досвідом найкращого вчителя світу

В межах проєкту «Надихай.Ся» львівські освітяни зустрілися з Артуром Пройдаковим, який увійшов до десятки найкращих вчителів світу за версією Global Teacher Prize 2023.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Артур Пройдаков — вчитель української мови і літератури зараз працює в київській школі. Він вчителював у місті Кадіївка (наразі окупована частина Луганської області), але після початку війни Росії проти України у 2014 року був змушений залишити дім. Певний час працював у місті Ромни на Сумщині у державній школі, поки не переїхав до столиці.

У Львові чоловік мав нагоду обговорили з львівськими педагогами, яким повинен бути сучасний вчитель, як знаходити правильний підхід до дітей під час навчання та що найсильніше впливає на якість вчительської роботи.

Артур Пройдаков вважає, що педагог повинен постійно ставити собі запитання: «Чи цікаво мені на цьому уроці?», адже це є важливою передумовою якісної освіти. Також вчитель поділився своїми освітянськими «фішки» та неочікуваними інноваціями, якими він користується у свої практиці.

Символічно, що зустріч відбулась у Міжнародний день рідної мови, тому з Артуром, вчителем української мови і літератури, багато говорили про нашу мову та її популяризацію.

Читайте також: У Львові кілька днів ремонтуватимуть квітковий годинник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #освіта #школа #ЛМР #сучасний_педагог
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...