• Головна
  • На вул. Зеленій підключатимуть новий водогін і тимчасово відключать воду (ФОТО)
09:33, 3 вересня 2013 р.

На вул. Зеленій підключатимуть новий водогін і тимчасово відключать воду (ФОТО)

На вул.Зеленій,269 проводитимуть планові роботи з підключення нового магістрального водогону. Відтак, з 10 год 3 вересня до 22 год 4 вересня водопостачання частини Сихівського району, обмежену вулицями Зубрівська – пр.Ч.Калини, 91-97 – Коломийська – Соняшникова – Сихівська – Колісна – Зелена – Дністерська – Липова Алея – Керченська, здійснюватиметься з пониженим тиском.

«Діючий водогін на вулиці Зеленій був прокладений у 80-х роках минулого століття і перебуває в аварійному стані. Над цією ділянкою водогону пролягає високовольтна лінія електропередач, внаслідок чого сталевий водогін пошкоджувався блукаючим струмом. Замість аварійних сталевих труб ми проклали поліетиленові, які є ефективніші й довговічніші. Завтра розпочинаємо роботи з приєднання нового водогону. Роботи масштабні, відтак триватимуть два дні. Наші робітники докладуть усіх зусиль, щоб якомога швидше виконати переврізки та відновити постачання води у повному обсязі», - розповів Ігор Сеньків, головний інженер ЛМКП «Львівводоканал».

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців та просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт.

P8221804

 

P8201727 (1)

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...