• Головна
  • У рамках проекту «Велосипедом на роботу» представили ще одну новинку (ВІДЕО)
16:51, 2 вересня 2013 р.

У рамках проекту «Велосипедом на роботу» представили ще одну новинку (ВІДЕО)

У Львові триває проект «Велосипедом на роботу», спрямований на популяризацію велосипедного транспорту. Проект реалізовує відділ промоції міста в рамках підготовки до Європейського тижня мобільності, який пройде у Львові з 16 до 22 вересня цього року.

Це відео про перукарку на велосипеді. Юлія Дацків щодня на роботу їздить на кастом-байку. Для неї велосипед не тільки засіб пересування, але й стиль життя.

«Велосипедом на роботу» — це відео-історії львів’ян, які використовують цей вид транспорту для пересування містом. Перше відео представили на початку серпня, загалом вони покликані показати, як легко і просто пересуватися велосипедом по місту, і що кожен львів’янин і львів’янка можуть долучитися до створення кращого і безпечного Львова.

Тема цьогорічного ЄТМ «Чисте повітря — це ваш хід». Європа спрямовує увагу на забруднення повітря транспортними засобами, внаслідок чого погіршується середовище нашого існування. Велосипед, громадський транспорт і піша хода — це ті способи пересування, які доступні кожному і які не мають негативного впливу на якість повітря, що є дуже важливим фактором для будь-якого міста», — зазначив координатор Європейського тижня мобільності у Львові Дем’ян Данилюк.

Нагадаємо, Європейський тиждень мобільності – це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на поліпшення навколишнього природного середовища і умов життя в громадах. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту і спонукати мешканців спробувати альтернативні види транспорту. Він відбувається щороку 16-22 вересня.

Велосипедом на роботу / Bike to work #3 from Mobility Lviv on Vimeo.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,98
43,02
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...