• Головна
  • У Львові можна буде придбати перший в Україні рибальський путівник
від Чемпіона Світу зі спінінгу 2012
14:31, 2 вересня 2013 р.

У Львові можна буде придбати перший в Україні рибальський путівник

від Чемпіона Світу зі спінінгу 2012

До 20. Форуму видавців у Львові молоде видавництво «АССА», яке спеціалізується на виданні путівників та карт для туризму та активного відпочинку на Україні підготовило ряд цікавих новинок. Вперше на стенді видавництва можна буде придбати перший в Україні рибацький путівник «Спінінгова риболовля», в якому написано чим, як і де ловити рибу в Україні.

До речі, книгу написав Чемпіон Світу зі спінінгу 2012 – українець Олексій Лисиця, який об’їздив всю нашу країну та поділився рибацькими місцями та досвідом, - повідомляє прес-служба форуму видавців

Серед новинок – велопутівники «ВелоКарпати» та «ВелоЗакарпаття», на створення яких авторами був витрачений не один комплект велосипедних шин. Більш ніж 3000 кілометрів маршрутів цікавими куточками Львівської та Закарпатської областей було прокладено письменниками.

Також довгоочікуваними новинками поповнилась і лінійка карт «Україна. Відпочивай активно!» – це карти«Чорногора» та «Мармароси».

Цікавинкою Форуму стане зовсім нова серія книг для школярів, започаткована цього року. Це довідники в яких всі основні визначення, правила, формули з усіх шкільних предметів подані на наліпках, які можна запросто наклеїти на потрібне місце. Довідники будуть вперше представлені для широкого загалу саме на 20. Форумі видавців у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...