• Головна
  • У Львові планують модернізувати веслувальну школу, якій понад 60 років
16:42, 23 січня
Надійне джерело

У Львові планують модернізувати веслувальну школу, якій понад 60 років

У Львові планують модернізувати веслувальну школу, якій понад 60 років

На веслувальній базі КЗ ДЮСШ ім. Анатолія Дідуха, що на озері Наварія, триває модернізація найстаршої споруди, якій уже понад 60 років.

Це відкриває нові можливості для більшої кількості людей, які бажають займатися веслуванням. Зокрема 169 вихованці спортивної школи, які займаються веслування на байдарках та каное, зможуть тренуватись в сучасних умовах. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Зокрема на базі школи розширили функціональність таких споруд як: майстерня для ремонту човнів, приміщення для зберігання інвентарю та обладнання, кімната охорони та веранда для обідів у літній час. Це створює додаткові можливості зростання інтересу до спорту та комфорту спортсменів.

«Реновація веслувальної бази ДЮСШ імені Анатолія Дідуха продовжується. Завершуємо відновлення вже третього будинку, який розпочали ще влітку. Окрім зовнішнього вигляду, також  розширили функціональність споруд. Вже багато зроблено, однак попереду ще декілька цікавих будівельних проектів», – наголошує директор веслувальної школи Тарас Тимчій.

Школа імені Анатолія Дідуха активно вкладає кошти у своє вдосконалення, але основну частину витрат покривають меценати, соціально відповідальний бізнес та небайдужі до веслування люди. Завдяки цьому спортивна школа має сучасні умови і якісну інфраструктуру для навчання веслярів.

Читайте також: На Сихові відновили подачу тепла

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#веслувальна_школа_львів #новини_львова #новини_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...