• Головна
  • Завтра Львів попрощається з Героєм, - ФОТО
17:55, 21 січня
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається з Героєм, - ФОТО

Завтра Львів попрощається з Героєм, - ФОТО

У понеділок, 22 січня, Львів попрощається з військовослужбовцем Іваном Мацегою, який захищав Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Івана Мацеги розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Іван Мацега

(24.11.1974-19.01.2024). Львів’янин.

Здобував середню освіту у Загальноосвітній школі №64 міста Львова (сьогодні – Ліцей «Гроно» Львівської міської ради), у 10-11 класі навчався у Львівському фаховому коледжі спорту. Згодом вступив до колишнього Львівського технікуму механічної обробки деревини.

Після завершення навчання проходив військову службу у місті Чугуїв Харківської області.

Працював спершу на підприємствах «Горгани» та «Галрембуд», протягом останнього періоду виконував столярні роботи. Мав винятковий хист до виготовлення виробів із дерева, захоплювався рибальством, грибництвом, обожнював проводити час із улюбленою собакою Джессікою. За словами рідних, Іван Мацега був «надзвичайно доброю і щедрою людиною, хорошим другом та люблячим чоловіком і батьком».

Із першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у «гарячих точках» фронту у складі 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Івана Мацеги залишилися мама, дружина, двоє доньок, онучка, двоє братів, теща та племінники.

Читайте також: Погода у Львові на тиждень: сніг, дощі та очікування морозів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...