• Головна
  • На кращих підприємців Львівщини чекають нагороди
10:25, 30 серпня 2013 р.

На кращих підприємців Львівщини чекають нагороди

На Львівщині завершився другий тур обласного конкурсу на кращий бізнес-план підприємницької діяльності серед колишніх безробітних, котрі за сприяння служби зайнятості Львівщини започаткували власну справу, - повідомляє  Ірина Романяк, головний спеціаліст відділу організації сприяння працевлаштуванню Львівського обласного центру зайнятості

Загалом до участі у змаганнях зголосився 51 підприємець. Переможцями першого етапу, що проходив у базових центрах зайнятості, стали  18 молодих бізнесменів. Розглянувши їхні бізнес-проекти, члени Експертної ради визначили п’ять кращих. У півфінал вийшли підприємці зі Львова, Жовківського, Дрогобицького, Стрийського та Сокальського районів.  Вони розгорнули діяльність у сфері надання послуг з пошиття одягу, овочівництва, займаються продажем інфрачервоного плівкового обігрівача EXCEL, виготовляють і реалізовують художньо-декоративні вироби, здійснюють буріння свердловин.

Хто з фіналістів отримає пальму перемоги, визначать члени Експертної ради  за 10-ти бальною шкалою після презентації підприємцями своєї  діяльності як за місцем її ведення, так і безпосередньо на підсумковому засіданні.

Заключна частина змагань відбудеться 4 вересня 2013 року об 11 годині у Львівському міському центрі зайнятості. Переможців чекають грошові винагороди: за перше місце – 8 тис. грн, друге – 4 тис., третє – 3 тис. грн, а також  подарунки від соціальних партнерів та організаторів конкурсу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...