Новини компаній
13:33, 7 січня

Чому та який потрібен сайт?

Новини компаній

У даній статті експерти TART – BRANDING & PROMOTION, які спеціалізуються на розробці сайтів та інтернет-магазинів більш як 10 років, розкриють питання: які бувають сайти та для чого вони можуть знадобитися.

Чому потрібен сайт?

З появою інтернету сайти стали ключовим інструментом для інформування, онлайн-присутності та взаємодії з аудиторією.

Сайти є додатковим «тригером» довіри та джерелом залучення нових клієнтів, майданчиком для продажу товарів і послуг. Сайт це офіційне онлайн представлення Вашого бренду в інтернеті.

Який потрібен сайт?

Вибір типу сайту залежить від конкретної сфери діяльності та потреб бренду.

Основні типи сайтів можна класифікувати в залежності від їхнього призначення та функціональності.

Основні типи сайтів:

  • Інформаційні сайти. Надають інформацію про компанію, товари чи послуги. До таких можна віднести: корпоративні сайти, сайти візитки.
  • Блоги. Орієнтовані на публікацію статей, думок та інформації на регулярній основі. Приклад: індивідуальні чи корпоративні блоги.
  • Електронна комерція (інтернет-магазини). Дозволяють користувачам купувати та продавати товари і послуги онлайн. Наприклад: Amazon, eBay, Etsy.
  • Соціальні мережі. Сприяють взаємодії користувачів, обміну контентом та соціальній активності. Приклад: Facebook, Instagram, LinkedIn.
  • Форуми. Сайти-платформи для обговорення і обміну думками з різних тематик. Наприклад: Reddit, Stack Overflow.
  • Освітні платформи. Надають різного роду навчальний контент. Приклад: Coursera, Udacity, Khan Academy.
  • Новини. Новинні сайти призначені для публікування новин і статей з різних тем та сфер. Приклад: ВВС News, CNN, Reuters.
  • Особисті сайти та портфоліо. Призначені для афішування особистої інформації, робіт та досягнень. Приклад: персональні сайти портфоліо.
  • Онлайн-банкінг та фінансові платформи. Забезпечують онлайн-доступ до фінансових послуг та рахунків. Приклад: онлайн-банки, інвестування.
  • Технічні та ІТ-сайти. Надають інформацію про технології, програмне забезпечення та новини. Приклад: TechCrunch, Wired, GitHub.
  • Урядові (офіційні) сайти. Містять інформацію про державні органи, послуги, закони. Приклад: офіційні веб-сайти урядів.
  • Туристичні сайти та сайти бронювань. Дозволяють планувати поїздки, бронювати готелі, квитки тощо. Приклад: Booking.com, Airbnb, TripAdvisor.

Перелічені категорії є загальними та найбільш поширеними. Проте існує безліч гібридних форм та спеціалізованих варіантів у кожній з перелічених категорій.

Детальніше про розробку сайту можна переглянути за посиланнямhttps://tart.com.ua/uk/poslugi/sajti/

Якщо у Вас є питання по розробці сайту, спеціалісти TART – BRANDING & PROMOTION проконсультують та допоможуть створити сайт саме під особливості Вашого бренду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##tart ##брендинг ##логотип ##сайт ##інтернет-магазини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...