• Головна
  • Чоловічі піджаки: як вибрати та з чим їх носити
Новини компаній
12:00, 4 січня

Чоловічі піджаки: як вибрати та з чим їх носити

Новини компаній

Піджак – невід'ємна частина чоловічого гардеробу. Справжній чоловік використовує виріб для створення модного образу. Але не кожна модель може підійти як за формою, так і за фасоном. Тому важливо знати, які бувають стильні чоловічі піджаки, як вибрати та з чим їх носити.

Які чоловічі піджаки купити у Львові

Серед популярних моделей чоловічих піджаків виділяють:

  1. Однобортні. Ґудзики розміщуються у рядок з одного боку, а петлі – з іншого. Скільки б не було ґудзиків, нижній завжди не застібається – це правило етикету.

  2. Двобортні. Ґудзики розташовані один навпроти одного у два ряди. Це дає можливість застібати річ із великим нахльостом. У розстебнутому вигляді двобортний чорний чи білий чоловічий піджакпідійде для неформальних обстановок.

  3. Оверсайз. Фасон підходить чоловікам із підтягнутою фігурою. В іншому випадку такий варіант лише підкреслить недоліки.

  4. Піджаки з латкамиовальними або круглими у ліктях. Латки використовуються як декоративний елемент. 

  5. Модель з накладними кишенями. Підходить для повсякденності та відповідає дрес-коду в офіс. 

  6. Двійка. Поєднує в собі основний піджак та жакет чоловічий, виконаний в одному стилі з тканини одного виду.

Як підібрати одяг по фігурі

Навіть найстильніший і найдорожчий одяг може виглядати безглуздо, тому підбирати його варто із урахуванням фізичних параметрів людини:

  1. Високий зріст. Відповідний варіант – однобортний з трьома ґудзиками. Виріб потрібно вибирати подовжений, з широкими лацканами. Це приховає недоліки фігури та виділить широку масивну грудну клітку та плечі.

  2. Худа тілобудова. Порада стилістів – краще вибирати приталені двобортні моделі. 

  3. Низький зріст. Можна у цьому випадку купити чоловічий піджак однобортний на один або два ґудзики. Візуально подовжують ноги вироби укороченого крою. 

  4. Повна велика статура. Власникам такого силуету потрібно вибрати модель, яка візуально знижує вагу і витягує торс. Кращий варіант – однобортні моделі, що мають один або кілька ґудзиків. При повній комплекції одяг має бути завжди застебнутим, щоб приховати всі недоліки фігури. 

Матеріал, колірна гама та принти моделей піджаків

Традиційно молодіжні чоловічі піджакишиються з бавовни або льону. Ці тканини зносостійкі, дихають і добре виглядають. Для святкових варіантів використовують тенсель, оксамит або велюр. Тканини з переливом можуть мати яскравіші кольори, ніж моделі для офісу.

Колірна гама такого чоловічого одягу різноманітна. Для ділового стилю підходять класичні кольори: синій, чорний і сірий. Ці немаркі кольори надають образу строгість. Якщо є латки на ліктях – їх колір повинен гармоніювати з відтінком одягу. Однобортні моделі можуть бути виконані в більш яскравих відтінках, таких як бежевий, коричневий, зелений або блакитний.

Стиль і з чим носити чоловічий одяг

Поради, який вибрати стиль одягу:

  1. Кежуал. Стиль менш офіційний, ніж офіційно-діловий. Одяг має деталі, що розкріпачують образ: відвороти рукавів. Зворотний бік може бути прикрашеним яскравим принтом. 

  2. Офіційно-діловий. Крій строгий, колірна гама обмежена. Ідеальний варіант – однобортна модель чи двійка. Стиль характеризується відсутністю вставок і принтів.

Під цей верхній одяг носять сорочки, стиль яких залежить від образу та ситуації. Всі деталі одягу мають бути в одному стилі: діловому чи неформальному. Наприклад, піджак чоловічий під джинси краще поєднувати із сорочкою, що має м'який комір. Під класичний варіант підійде строга сорочка з краваткою, штани зі стрілками.

Щоб подивитись на різноманітні моделі  чоловічих піджаків, можна замовити через інтернет-магазин https://begentleman.ua/catalog/pidzhaky/ у каталозі представлені різноманітні моделі для будь-якого випадку: ділового, повсякденного та святкового.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...